Courgette-maispannenkoekjes

  • Hoeveelheid: 12
  • Portie: 4
  • Voorbereiding: 10 m
  • Kooktijd: 15 m
  • Klaar in: 25 m
Loading...
(0 / 5)

Hartige snack, gemaakt van courgette, mais, een lente-uitje en eieren. Lekker met een pittige dip.

Ingredi├źnten

  • Pannenkoekjes
  • Saus
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Was de courgettes, snijd de uiteindes eraf en rasp boven een grote kom. Gebruik een schone theedoek of zeefdoek om zoveel ogelijk vocht uit de courgette te knijpen.

  • Stap 2

    Voeg aan de courgette, de lente-ui, de mais, eieren en kruiden toe. Meng dit alles goed door elkaar. Voeg als laatste de Parmezaanse kaas en het amandelmeel toe.

  • Stap 3

    Verwarm in een grote koekenpan wat olijfolie. Schep met een lepel wat beslag in de pan en bak er kleine pannenkoekjes van. Bak de pannenkoekjes goudbruin in ongeveer 2 minuten per kant. Herhaal dit totdat je ongeveer 12 pannenkoekjes hebt.

  • Stap 4

    Maak ondertussen de dipsaus door de griekse yoghurt te mengen met een eetlepel Harissa. Eet smakelijk!

x

Wachtwoord kwijt