Nagerecht

Kokosrotsjes heerlijk klaar Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 blikje gezoete gecondenseerde melk (397 g)
  • 225-250 g geraspte kokos
  • 1 tl zout
  • 1 bakplaat
  • 1 silicone bakmat of bakpapier
  • 1 schaal of kom
  • 1 eetlepel

Kokosrotsjes

Kokosrotsjes een variant op de heerlijk zachte kokosmakronen. Op Chefkokkie.NL het recept, dankzij Nilo 9 jaar oud, die dit regelmatig met…

(4.4 / 5)
appelcaketaart gesneden stukje Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 75 g zachte roomboter
  • 150 g patent bloem
  • 1 tl bakpoeder
  • 80 g lichte basterdsuiker
  • 1 tl koekkruiden
  • snuifje zout
  • 180 g (patent) bloem
  • 8 g bakpoeder
  • 180 g zachte (room)boter
  • 150 g suiker
  • 16 g vanillesuiker
  • 3 grote eieren
  • 3 el Griekse yoghurt
  • citroen zest
  • 2 tl citroensap
  • 2 appels of 1 grote

Appelcaketaart

Deze appelcaketaart heeft een koekbodem met daarop appelcake met een frisse hint van yoghurt. Een ware verrassing voor een high tea,…

(5 / 5)
Zomerfruittaart Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 8 vellen roomboterbladerdeeg (ontdooid)
  • 1 ei
  • 2 el kristalsuiker
  • 350 g aardbeien
  • 150 g blauwe (bos)bessen
  • 2 -3 el aardbeien- of frambozenjam
  • 1 citroen, de schil geraspt en het sap geperst
  • 300 g mascarpone
  • 3 el lemon curd

Zomerfruittaart

Deze taart met zomerfruit is snel klaar en goed voor 8-12 personen.

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 125 ml melk
  • 3 eieren
  • 200 g bloem
  • 200 g suiker
  • 8 gedroogde vijgen
  • 100 g walnoten
  • 1/2 el kaneel
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 zakje bakpoeder
  • 1 l melk
  • 7 el kristalsuiker
  • 3 el maizena
  • 1 el margarine
  • 1 pakje Krem Santi(Turkse klop klop)
  • 1 glas espresso met suiker

Turkse vijgentaart (Muballebili incir tatlisi)

Een origineel Turks recept voor een overheerlijke vijgentaart. Lekker bij de koffie, maar ook zeer geschikt als dessert.

(5 / 5)
appelcaketaart stukje Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 75 g zachte roomboter
  • 150 g (patent) bloem
  • 1 tl bakpoeder
  • 80 g lichte basterdsuiker
  • 1 tl koekkruiden
  • snuifje zout
  • 150 g amandelspijs
  • 1 ei
  • 180 g patent bloem
  • 8 g bakpoeder
  • 180 g zachte (room)boter
  • 150 g suiker
  • 16 g vanillesuiker
  • 3 grote eieren
  • 3 el Griekse yoghurt
  • citroen zest
  • 2 tl citroensap
  • 2 appels

Appelcaketaart met spijs

Appelcaketaart heeft een koekbodem met amandelspijs en daarop appelcake met een frisse hint van yoghurt. Een ware verrassing voor een high…

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 Galia- of cantaloup meloen
  • 100 ml water
  • 100 gr suiker (naar smaak evt. aanvullen)

Sorbetijs – Meloen

Een heerlijk verfrissende meloensorbetijs. Een lekker ijsje met een mooie structuur waarbij je jezelf en vrienden blij kunt verrassen.

(5 / 5)
x

Wachtwoord kwijt