Hoofdgerecht

Gebakken pangasius met tomaat-pestosaus Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 4 pangasiusfilets
  • 1 grote courgette
  • 1 grote puntpaprika
  • 400 ml tomatenblokjes
  • 50 g pesto
  • ½ Spaanse peper
  • 2 tenen knoflook
  • 2 el bloem
  • 2 tl viskruiden
  • Geraspte Parmezaanse kaas
  • 300 g tagliatelle

Gebakken pangasiusfilet met pesto-tomatensaus

Geniet ook van dit lekkere gerecht op een warme zomerse dag. Dit recept is gemaakt van pangasiusfilet, pesto, tomatenblokjes, courgette en…

(0 / 5)
Spinazie macaronischotel uit de oven Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 200 g macaroni
  • 4 rundersaucijzen
  • 600 g spinazie à la creme (bijv. die met Boursin)
  • 3 trostomaten
  • 200 g pittig geraspte kaas

Spinazie – Macaronischotel

Deze ovenschotel met spinazie en macaroni is een favoriet van ons. Lekker smeuïg en je hebt er maar weinig werk aan,…

(0 / 5)
Springroll Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 6 rijstvellen
  • 100 g geraspte witte kool
  • 100 g geraspte rode kool
  • 40 g rijstvermicelli
  • 50 g geraspte wortel
  • 1 avocado
  • 1 bosui
  • 90 g kiemen
  • 6 el gebakken uitjes
  • Sojasaus of Soja dressing

Springrolls – Vegetarisch

Houd je van loempia’s, maar wil je een keer een koude en gezondere variant proberen? Dan zijn springrolls een perfect alternatief.…

(0 / 5)
Mexicaanse hamburger gepresenteerd op bord Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 250 g rundergehakt (vetpercentage 20 tot 30%)
  • 2 takjes koriander, fijn gesneden
  • 1 tl enchiladakruiden of 1 tl enchiladasaus
  • guacamole
  • 2 plakjes rode cheddar
  • 4 blaadjes (mini) romaine sla
  • 2 hamburger-broodjes / mooie bollen
  • 1 avocado
  • ¼ rode ui, fijn gesnipperd
  • ¼ rode peper, fijn gesnipperd
  • 1 teen knoflook
  • partje limoen
  • ¼ tomaat, fijn gesneden
  • zout en peper
  • 1 el plantaardige olie
  • 1 el bloem
  • 4 el ketchup of een klein blikje tomatenpuree
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 tl zout
  • ½ tl komijn
  • ½ tl oregano
  • 240 ml kippen- of groentebouillon (½ bouillonblokje)
  • ½ el bruine basterdsuiker

Hamburger – Mexican style

Koriander, mais en guacamole staan garant voor een Mexicaanse smaakbeleving bij het eten van deze overheerlijke, vers gemaakte hamburger.

(0 / 5)
Zuurkoolschotel met zoete aardappel en chorizo Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2-3 zoete aardappels, geschild en in grove stukken
  • 200 g zuurkool
  • 2 uien, fijngesneden
  • 200 g chorizo
  • 2 tomaten, gehalveerd en van zaad ontdaan, vruchtvlees in blokjes
  • zeezout
  • peper

Zuurkoolschotel met zoete aardappel

Een variant op de traditionele zuurkoolschotel met spekjes. Bij deze Paleo variant zijn de spekjes vervangen door chorizo en maken we…

(0 / 5)
Nasi goreng met speklapje in blokjes gesneden Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 300 g rijst (Basmati of Surinaamse)
  • 1 bouillonblokje - groente
  • 375 g speklapjes
  • 400 g fijne nasigroente
  • 1 Spaanse peper (zeer fijngesneden)
  • 2 teentjes knoflook zeer fijngesneden
  • 1 tl trassi of van een trassi blokje een klein stukje
  • 2 tl laos
  • 1 tl ketoembar (koriander)
  • 1 tl kardemom
  • 2 el ketjap
  • 3 eieren geklutst
  • 1 tl citroengras (sereh)
  • 3 tot 4 el zonnebloemolie
  • peper en zout

Nasi Goreng – Speklapje

Nasi goreng (in de volksmond nasi) is een Indonesisch gerecht van opgebakken rijst van de vorige dag. Aan deze variant zijn…

(0 / 5)
x

Wachtwoord kwijt