Voorgerecht

Cannelloni met nduja en aubergine Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 50 g ricotta
  • 1 el Nduja
  • halve aubergine
  • 3 cannelloni's
  • 4 blaadjes basilicum
  • olijfolie

Cannelloni met Nduja en aubergine

Deze cannelloni met Nduja, de smeerbare salami uit Calabrië, heeft een licht pittige en kruidige smaak. Door het te combineren met…

(0 / 5)
Tomatensoep Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 blik tomatenblokjes of polpa (400 g)
  • 1 blikje tomatenpuree (70 g)
  • 1 sjalot
  • 1 teen knoflook
  • 2 groentebouillonblokjes
  • 2 takjes rozemarijn
  • 4 takjes basilicum
  • 2 takjes oregano
  • 1 l water

Tomatensoep

Deze tomatensoep is simpel te bereiden en vol van smaak. De soep is ook te gebruiken als basissoep voor tomaat mascarpone…

(0 / 5)
Tomaat mascarponesoep Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 blik tomatenblokjes of polpa (400 g)
  • 1 blikje tomatenpuree (70 g)
  • 1 sjalot
  • 1 teen knoflook
  • 2 groentebouillonblokjes
  • 2 takjes rozemarijn
  • 4 takjes basilicum
  • 2 takjes oregano
  • 1 l water
  • 6 theelepels mascarpone

Tomaat mascarpone soep

Deze tomaat mascarpone soep is simpel te bereiden. De soep is vol en romig van smaak, maar valt niet zwaar op…

(5 / 5)
Geroosterde paprika-tomatensoep in glas Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 600 g tomaten
  • 2 pastinaken
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 2 grote tenen knoflook
  • 4 cm gember
  • 2 groentebouillonblokjes
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 l water
  • Peper en zout naar smaak

Pastinaak-tomatensoep

Houd je van verse soep? En helemaal als je niet zoveel handelingen hoeft te verrichten om deze te maken? Dan is…

(5 / 5)
Kerriesoep met amandelschaafsel Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 kruimige aardappels
  • 2 pastinaken
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 appel
  • 1 prei
  • 1 winterpeen
  • 1 ui
  • 1 bosje koriander
  • 2 - 3 el kerriepoeder
  • 2 groentebouillonblokjes
  • 1 pakje kokosmelk (80 ml)
  • olijfolie
  • zout en peper
  • 100 g ongeroosterde amandelen

Kerriesoep (vegan)

Een romige kerriesoep vol van smaak, heerlijk als lunchgerecht met een bijpassend broodje of als voorgerecht bij een volledige maaltijd. Past…

(5 / 5)
Tartaar van rode biet, paling en appel Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 200 g gekookte bietjes
  • 150 g gerookte palingfilet
  • 1 klein sjalotje
  • 1 licht zure appel bijv. granny smith
  • 1 el mayonaise
  • 1 tl wasabi
  • wat blaadjes Thaise basilicum
  • wasabi mayonaise
  • bieslook
  • zout en peper naar smaak
  • kookring ∅ 7 cm

Tartaar van rode biet, paling en appel

Een mooie combinatie van smaken deze tartaar van rode biet, paling en appel. Misstaat niet als voorgerecht op een feestelijk menu.…

(5 / 5)
Burrata op Parmaham Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 bol burrata
  • 1 handje rucola
  • 90 g Parmaham of Prosciutto Crudo
  • 20 g pistachenoten
  • scheutje balsamicoazijn

Burrata op Parmaham

Wil je genieten van een restaurantwaardig gerechtje? Maar heb je niet zoveel tijd? Of wil je tijdens een etentje ook gezellig…

(5 / 5)
Zalm carpaccio Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 200 g gerookte zalm
  • 1 citroen
  • 2 teentjes knoflook
  • 50 g pijnboompitten
  • 10 takjes dille
  • 10 takjes bieslook
  • 5 takjes platte peterselie
  • 80 g roomkaas
  • 1 el kappertjes
  • 2 sneetjes witbrood

Zalm carpaccio

Heb je wel eens carpaccio van vis geprobeerd? Deze zalm carpaccio is een geweldig alternatief voor de reguliere runder carpaccio en…

(4 / 5)
Hummus geroosterde paprika op een schaaltje Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 400 g kikkererwten
  • 2 geroosterde paprika's uit pot
  • 4 el Tahini
  • 3 el water
  • 1 el olijfolie
  • 1 teent knoflook
  • 1 tl zout
  • 1 tl peper
  • 1 tl geroosterde paprikapoeder
  • 1 tl (geroosterde) komijn

Hummus – geroosterde paprika

Deze Hummus is vers, luchtig en romig en zeer rijk van smaak. Eenmaal zelf gemaakt, dan wil je nooit meer anders.…

(5 / 5)
Kerrie-preisoep in kom Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 kruimige aardappels
  • 1 pastinaak
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 appel
  • 2 preien
  • 2 wortels
  • 1 ui
  • 2 - 3 el kerriepoeder
  • 2 el kurkuma
  • 2 groentebouillonblokjes
  • 1 pakje kookroom (200 ml)
  • olijfolie
  • zout en peper

Kerrie-preisoep

Een romige soep op basis van kerrie en boordevol groenten. Lekker voor bij de lunch met een bijpassend broodje of als…

(0 / 5)
Crostini-ricotta en tomaat Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 baguette of pistolet
  • 200 g cherrytomaatjes
  • 1tl witte wijn azijn
  • 2 tl gedroogde basilicum
  • 50 g Ricotta
  • 1 teentje knoflook
  • blaadjes van 1 takje verse basilicum
  • 1 el citroensap
  • 3 el olijfolie
  • Peper en zout

Crostini – Tomaat en ricotta

Deze crostini met luchtige ricotta en geroosterde tomaat is heerlijk als borrelhapje en past ook prima op een Tapas plank. Makkelijk…

(5 / 5)
hummus op een bord Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 400 g kikkererwten
  • 4 el Tahini
  • 3 el water
  • 1 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 tl zout
  • 1 tl peper
  • 1 tl geroosterde paprikapoeder
  • 1 tl (geroosterde) komijn
  • sap van een halve citroen

Hummus – knoflook

Deze Hummus is vers, luchtig en romig en zeer rijk van smaak. Eenmaal zelf gemaakt en je wilt nooit meer anders.…

(5 / 5)
hummus aangekleed met groente en pita Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 400 g kikkererwten
  • 4 el Tahini
  • 3 el water
  • 1 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 tl zout
  • 1 tl peper
  • 1 tl geroosterde paprikapoeder
  • 1 tl (geroosterde) komijn
  • sap van een halve citroen
  • 250 g bloemkool
  • 2 el olijfolie
  • 1 el Baharatkruiden
  • 1 tl geroosterde paprika
  • 2 snack komkommers
  • 2 el pijnboompitten
  • 2 sjalotten
  • 75 g feta

Loaded hummus

Deze Loaded hummus is vers, luchtig, romig en zeer rijk van smaak. Eenmaal zelf gemaakt en je wilt nooit meer anders.…

(4 / 5)
Kop rode linzensoep Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 el olijfolie
  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 winterpeen
  • 2 rode uien
  • 2 tomaten
  • 1 rode paprika
  • 1 stukje gember van +/- 3 cm
  • 2 tenen knoflook
  • 3 takjes tijm
  • 1 laurierblad
  • 200 g rode linzen
  • 2 groentebouillonblokjes

Mediterrane rode linzensoep

Deze smaakvolle mediterrane rode linzensoep is heerlijk bij een mediterraan buffet of als lunch met bijvoorbeeld een broodje.

(0 / 5)
Saotosoep Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 3 l water
  • 600 g kippenbouten
  • 4 cm laos of 2 tl laospoeder
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 1 tak sereh (citroengras)
  • 1 salamblaadje
  • 2 kippenbouillonblokjes
  • 1 tl witte peper
  • 6 gekookte eieren
  • 250 g witte rijst
  • 300 g taugé
  • 1 pakje gebakken aardappelstokjes (frietjes)
  • gebakken uitjes
  • vlees van de kippenbouten
  • zoute ketjap
  • 2 stengels bosui, fijngesneden

Saoto soep

Zin in een lichte soep uit de Surinaamse keuken? Probeer dan eens deze saoto soep. Makkelijk te maken op jouw eigen…

(0 / 5)
x

Wachtwoord kwijt