Deze cannelloni met Nduja, de smeerbare salami uit Calabrië, heeft een licht pittige en kruidige smaak. Door het te combineren met…
Deze tomatensoep is simpel te bereiden en vol van smaak. De soep is ook te gebruiken als basissoep voor tomaat mascarpone…
Deze tomaat mascarpone soep is simpel te bereiden. De soep is vol en romig van smaak, maar valt niet zwaar op…
Houd je van verse soep? En helemaal als je niet zoveel handelingen hoeft te verrichten om deze te maken? Dan is…
Een romige kerriesoep vol van smaak, heerlijk als lunchgerecht met een bijpassend broodje of als voorgerecht bij een volledige maaltijd. Past…
Een mooie combinatie van smaken deze tartaar van rode biet, paling en appel. Misstaat niet als voorgerecht op een feestelijk menu.…
Wil je genieten van een restaurantwaardig gerechtje? Maar heb je niet zoveel tijd? Of wil je tijdens een etentje ook gezellig…
Heb je wel eens carpaccio van vis geprobeerd? Deze zalm carpaccio is een geweldig alternatief voor de reguliere runder carpaccio en…
Deze Hummus is vers, luchtig en romig en zeer rijk van smaak. Eenmaal zelf gemaakt, dan wil je nooit meer anders.…
Een romige soep op basis van kerrie en boordevol groenten. Lekker voor bij de lunch met een bijpassend broodje of als…
Deze crostini met luchtige ricotta en geroosterde tomaat is heerlijk als borrelhapje en past ook prima op een Tapas plank. Makkelijk…
Deze Hummus is vers, luchtig en romig en zeer rijk van smaak. Eenmaal zelf gemaakt en je wilt nooit meer anders.…
Deze Loaded hummus is vers, luchtig, romig en zeer rijk van smaak. Eenmaal zelf gemaakt en je wilt nooit meer anders.…
Deze smaakvolle mediterrane rode linzensoep is heerlijk bij een mediterraan buffet of als lunch met bijvoorbeeld een broodje.
Zin in een lichte soep uit de Surinaamse keuken? Probeer dan eens deze saoto soep. Makkelijk te maken op jouw eigen…