Burrata op Parmaham

Burrata op Parmaham
  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 2
  • Bereiding: 5 m
  • Kooktijd: 5 m
  • Klaar in: 10 m
Loading...
(3.2 / 5)

Wil je genieten van een restaurantwaardig gerechtje? Maar heb je niet zoveel tijd? Of wil je tijdens een etentje ook gezellig bij jouw bezoek zijn? Maak dan dit gerecht met burrata en parmaham. De zachte en romige burrata is een heerlijke aanvulling op de zoute ham.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Stap voor stap

  • Stap 1

    Leg het handje rucola op een bordje of schaaltje.

  • Stap 2

    Drapeer de ham op de rucola.

  • Stap 3

    Open de verpakking van de burrata en giet het vocht af. Scheur de burrata in stukken en verdeel over de ham.

  • Stap 4

    Neem de pistachenoten en hak deze wat fijn op een snijplank. Strooi ze vervolgens over de burrata en ham.

  • Stap 5

    Besprenkel de burrata en ham met een beetje balsamico azijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt