Maak met dit recept het perfecte pizzadeeg voor een Napolitaanse pizza met luchtige korst en krokante bodem. Het geheim van een…
Een heerlijke vegetarische pizza met champignons, paprika’s en spinazie. Dit alles op een groene pesto onderlaag afgetopt met mascarpone-parmezaancrème, geraspte mozzarella…
Dit is een luchtig Napolitaans pizzadeeg zoals bij de pizzeria gebruikt wordt.
Pizza met gerookte kip, paprika, champignons, mozzarella, rucola en besprenkeld met Vadouvansaus.
Pizza met kip piri piri, cherry tomatenmix, portobello, mozzarella, pizzasaus en afgetopt met heerlijke rucola vermengd met wat olijfolie en een…
Pizza met salami Milano, pikante saucijs, kastanjechampignons, mozzarella, mascarpone-parmezaancrème, jalapeño pepers besprenkeld met knoflook-pesto olijfolie.
Heerlijke vegetarische pizza met diverse paddestoelen (waaronder kastanjechampignons, shiitake en oesterzwammen ), cherrytomaatjes, mozzarella, mascarpone-parmezaancrème en besprenkeld met knoflook-pesto olijfolie.
Dit is een basisrecept voor een heerlijke Romeinse pizza. De Romeinse pizza is dunner en heeft geen opstaande rand zoals bij…