Kalfsvlees

Saltimbocca plat Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 4 kalfsschnitzels
  • 4 plakken Prosciutto
  • 4 verse salieblaadjes
  • Bloem
  • Zout
  • 100 ml droge witte wijn (optioneel)
  • 40 g boter (roomboter)

Saltimbocca

Heerlijke kalfsschnitzels belegd met rauwe ham en salie. Een mooi vleesgerecht, fijn van smaak. Deze Saltimbocca is eenvoudiger te bereiden dan…

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 4 kalfsschnitzels
  • 4 plakken Prosciutto
  • 4 verse salieblaadjes
  • Bloem
  • Zout
  • 100 ml marsala
  • 60 g boter

Saltimbocca con Marsala

Heerlijke kalfsschnitzels belegd met rauwe ham en salie. Een mooi vleesgerecht, fijn van smaak, past uitstekend in een Kerstmenu of om…

(5 / 5)
x

Wachtwoord kwijt