Stoofpot

Schotse stoofpot in schaaltje Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 kg sukadelappen
  • 500 ml water
  • 60 g boter
  • 4 el Schotse Whisky (bijvoorbeeld Talisker single malt)
  • 2 koolrabi's
  • 1 winterwortel
  • 2 uien
  • 3 tenen knoflook
  • 3 laurierblaadjes
  • 2 el worcestersaus
  • 2 kruidnagels
  • 2 el tomatenpuree
  • 1 el tijm
  • 2 el bloem
  • 1 runderbouillonblokje
  • Zout en peper

Schotse stoofpot

Deze stoofpot is erg lekker van smaak en geeft je even het gevoel alsof je in een Schotse pub zit. Serveer…

(0 / 5)
Jagersaus Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g kippendijen of 4 kippenbouten
  • 2 tl paprikapoeder
  • 1 tl steranijs
  • 1 tl witte peper
  • 250 g champignons
  • 1 el tomatenpuree
  • 1 stengel bleekselderij
  • 2 sjalotjes
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el bloem
  • 100 ml rode wijn
  • 200 ml kippenbouillon of gevogeltefond
  • 4 el olijfolie
  • 2 laurierblaadjes
  • 1 takje verse tijm of 1 tl gedroogde tijm
  • 2 el peterselie
  • 1 el bruine basterdsuiker
  • Peper & zout

Kip met Jagerssaus

Een Belgische stoofpot met kip in een romige jagerssaus. Deze saus is gemaakt op basis van rode wijn, tomaat en champignons.…

(4.3 / 5)
Wildzwijnstoof met aardappelpuree en rode kool op bord Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 600 g stoofvlees van wild zwijn
  • 2 el olijfolie
  • 50 g magere spekreepjes
  • 1 teen knoflook
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 100 ml rode wijn
  • 250 ml wildfond
  • 1 takje rozemarijn
  • +/- 15 jeneverbessen
  • 200 g kastanjechampignons

Stoof van wild zwijn

Een stoof van wild zwijn met spekjes, rozemarijn en kastanjechampignons, welke qua geur en smaak uitstekend past bij de herfst.

(3.5 / 5)
Visstoof met courgette en prei Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 40 g boter
  • 200 g kabeljauwfilet, in stukken
  • 150 g pangasiusfilet
  • 150 g zalm filet (Wilde Alaska zalm)
  • 100 g roze garnalen
  • 300 g prei, gesneden
  • 300 g worteltjes
  • 125 ml kookroom
  • 2 el Zaanse mosterd
  • 100 ml water

Visstoof met courgette en prei

Deze visstoof is gemakkelijk te maken en snel klaar. De prei samen met de Zaanse mosterd zorgt voor een heerlijke volle…

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 800 g runderriblap
  • 100 g pancetta of ontbijtspek
  • 2 tenen knoflook
  • 1 ui
  • 2 stengels bleekselderij
  • 2 grote wortels
  • 1 tak rozemarijn
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 250 ml rode wijn
  • 100 ml runderbouillon
  • 1 bak kastanjechampignons
  • 2 laurierblaadjes
  • Olie om in te bakken
  • Peper en zout

Stoofvlees – Italiaans

Heerlijke smaakvolle Italiaans stoofvlees. Lekker met zowel pasta als aardappelpuree.

(3.8 / 5)
hongaarse goulash pörkölt Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 el paprikapoeder
  • 1 el uienpoeder
  • 1 el knoflookpoeder (2 teentjes verse knoflook)
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 tl tijm
  • 1 tl marjolein
  • 1/2 tl zwarte peper
  • 1/2 tl karwijzaad
  • 1 bouillonblokje (rund)
  • 1 kilo sukadelappen
  • 250 g magere spekjes
  • 4 paprika's (rood en groen)
  • 1 ui
  • 250 ml wijn (wit of rood)
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 200 ml water
  • 50 g boter
  • 1 el bloem

Hongaarse Goulash – Pörkölt

Dit recept van goulash heet in Hongarije pörkölt. Het is een goed smakende traditionele goulash waarvan het vlees na 2 uur…

(4.2 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 - 600 g kippendijen
  • 1 venkel
  • 3 winterpenen
  • 1 flesje bruin bier (33cl)
  • 1 grote ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 kipbouillon blokje
  • 1 el bruine basterdsuiker
  • 2 plakken kruidkoek
  • 400 g champignons

Kipstoof met bier en venkel

Een tongstrelende kipstoof met een lekker bruin bier en venkel. Na het proeven van dit gerecht bij een restaurant, hebben wij…

(4.6 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 800 gr. runderriblap
  • 2 uien
  • 1 teen knoflook
  • 30 gr. boter of olijfolie
  • 1 flesje La Trappe dubbel trappist
  • 2 laurierblaadjes
  • 2 takjes tijm
  • 3 kruidnagels
  • 1 runderbouillonblokje
  • Bloem
  • Peper en zout

Stoofvlees – Vlaams

Heerlijk Vlaams stoofvlees, natuurlijk met Patattekes

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 700 gr runderriblap
  • 2 grote uien
  • 3 grote wortels
  • 2 stengels bleekselderij
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetl. bloem
  • 3 eetl. olijfolie
  • 200 ml. port - ruby
  • 400 gr. tomatenblokjes
  • 140 gr. tomatenpuree (dubbel geconcentreerd)
  • 1 theel. salie
  • 1 theel. rozemarijn
  • 1 theel. peperoncino of spaanse peper
  • 3 laurierblaadjes
  • 6 kruidnagels
  • 1 runderbouillonblokje
  • 1 eetl. vleeskruiden
  • Peper en zout

Italiaanse stoofpot

Een traditionele Italiaanse stoofpot die per familie verschilt. Ook op onze website zul je verschillende varianten ontdekken. Het geheim van een…

(0 / 5)
x

Wachtwoord kwijt