Bijgerecht

Pastasaus al ragu di chorizo Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 400 - 500 g rundergehakt
  • 225 g Chorizo
  • 1 grote ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 takken rozemarijn
  • 2 stengels bleekselderij
  • 1 courgette
  • 2 rode paprika's (punt of gewoon)
  • 1 blikje doppio concentrato tomatenpuree
  • 1 blik Polpa
  • 1 el oregano
  • 300 ml runderbouillon
  • 75 ml rode wijn
  • Olijfolie
  • Peper en zout

Pastasaus – al Ragù di chorizo

Deze pastasaus heeft als basis het recept voor pasta al Ragù, wat in Italië tomatensaus met vlees is. Oftewel de basis…

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g rundergehakt
  • 1 ei
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • Peper & zout
  • 1 soeplepel met basis van de soep
  • 2 geroosterde paprika's uit pot
  • 2 trostomaten
  • 1 teen knoflook
  • Peper en zout

Italiaanse balletjes in paprikasaus

Deze balletjes zijn top voor op een tapasplank. De saus is gemaakt van de basis voor de geroosterde paprika-tomatensoep en is…

(3 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 2 pruimtomaten
  • Grote scheut olijfolie
  • 1 tl oregano
  • 1 tl rozemarijn
  • 2 tl basilicum
  • 2 tenen knoflook
  • zout en peper

Taartjes van aubergine en courgette

Kleine taartjes van courgette, aubergine en tomaat, heerlijk als hapje op een verjaardag of als tapas op een tapasplank. Snel klaar…

(0 / 5)
Dipsaus-feestje Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 3 el mayonaise
  • 2 augurkschijven (slices)
  • 2 tl sap van de augurk
  • 2 tl milde paprikapoeder
  • 1 tl uienpoeder
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 tl poedersuiker
  • 1 kom of schaal
  • 1 eetlepel (el)
  • 2 theelepels (tl)
  • 1 vork
  • 1 mes

Dipsaus – Feestje

Dipsaus feestje is een dipsaus van paprika met fris zoete stukjes augurk erin. Lekker om met verschillende groentes te dippen, maar…

(0 / 5)
Jagersaus Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g kippendijen of 4 kippenbouten
  • 2 tl paprikapoeder
  • 1 tl steranijs
  • 1 tl witte peper
  • 250 g champignons
  • 1 el tomatenpuree
  • 1 stengel bleekselderij
  • 2 sjalotjes
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el bloem
  • 100 ml rode wijn
  • 200 ml kippenbouillon of gevogeltefond
  • 4 el olijfolie
  • 2 laurierblaadjes
  • 1 takje verse tijm of 1 tl gedroogde tijm
  • 2 el peterselie
  • 1 el bruine basterdsuiker
  • Peper & zout

Kip met Jagerssaus

Een Belgische stoofpot met kip in een romige jagerssaus. Deze saus is gemaakt op basis van rode wijn, tomaat en champignons.…

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 el plantaardige olie
  • 1 el bloem
  • 4 el ketchup of een klein blikje tomatenpuree
  • 1 tl chilipoeder (geen cayenne!)
  • 1 tl knoflook poeder
  • 1 tl zout
  • 1/2 tl komijn
  • 1/2 tl oregano
  • 240 ml kip- of groentebouillon (1/2 bouillonblokje)
  • 1/2 el bruine basterdsuiker

Enchiladasaus (licht pittig)

Dit is een licht pittige enchiladasaus. Die goed te gebruiken is over de enchilada of vooraf als dipper met tortillachips.

(0 / 5)
x

Wachtwoord kwijt