Tapenade & Pesto

Champignontapenade op een antipastiplank Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 300 g kastanjechampignons
  • 2 tenen knoflook
  • 2 el kappertjes
  • 8 groene olijven
  • 1 tak rozemarijn
  • 2 tl truffelolie
  • handje peterselie
  • olijfolie
  • peper en zout

Champignontapenade

Een mooie smeuïge en smaakvolle champignontapenade gemaakt van kastanjechampignons. Heerlijk op de borrelplank of als vulling van bijvoorbeeld gevulde Portobello’s.

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 50 gr. basilicum
  • 50 gr. parmezaanse kaas (Grano Pardano)
  • 25 gr. pijnboompitten
  • 2 tenen knoflook
  • Olijfolie

Pesto

Heerlijke pesto, lekker door het eten, als pastasaus of op bijvoorbeeld een stokbroodje.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 100 gr. Peppadew
  • 100 gr. Feta kaas
  • 25 gr. Roomkaas (Monchou)

Peppadew tapenade

Een van de lekkerste tapenades is de peppadew, licht zoet met een pittige twist.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 3 geroosterde paprika's
  • 75 g walnoten
  • 1 teentje knoflook
  • 1-2 el granaatappelsiroop
  • sap van een halve citroen
  • 2 el olijfolie (of extra citroensap)
  • 4 el tomatenpuree
  • 4 el havermout of broodkruim
  • 2 tl komijnpoeder
  • Snufje cayennepoeder

Muhamarra

Een kruidige spread/tapenade welke goed smaakt op een toastje, in een salade of als dip bij rauwe groente.

(0 / 5)
x

Wachtwoord kwijt