Vis

Romige makreelmousse op een bord met tomaatjes en bosui Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 gerookte makreel
  • 2 el mayonaise
  • 100 g mascarpone
  • ½ gegrilde paprika uit pot
  • 2 augurken
  • 5 semi zon gedroogde tomaten
  • 1 el kappertjes
  • 2 tl citroen
  • ½ tl zout
  • ½ tl witte peper

Romige Makreelmousse

Bij deze heerlijke romige makreelmousse kun je bijna je vingers erbij opeten. De smaak van de gerookte makreel wordt verrijkt met…

(5 / 5)
Mediterrane visschotel Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 600 g Pangasiusfilet of Kabeljauw
  • 400 g tomatenblokjes (blik)
  • 400 g cherrytomaatjes
  • 100 ml witte wijn
  • 200 ml water
  • 1 ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 75 gr zwarte olijven
  • 1 tl chilivlokken
  • 4 el viskruiden
  • 3 takjes rozemarijn
  • 3 takjes oregano
  • 3 takjes tijm
  • zout en peper

Mediterrane visschotel

Deze Mediterrane visschotel krijgt zijn rijke tomatensmaak door de saus de tijd te gunnen rustig te pruttelen. Door deze al eerder…

(5 / 5)
Italiaanse visschotel uit de oven Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 4 pangasiusfilets (+/ 400 g)
  • 2 tenen knoflook
  • 1 ui
  • 1 el oregano
  • 1 grote courgette
  • 2 el olijfolie
  • 400 ml tomatenblokjes
  • 50 g pesto (2 grote eetlepels)
  • 1 el Verstegen kruidenmix voor vis
  • 50 g geraspte Pecorino Romano
  • 300 g pasta of rijst

Italiaanse visschotel uit de oven

Deze Italiaanse visschotel uit de oven is binnen 45 minuten klaar, kook simpel dus. De visschotel bevat witvis, pesto-tomatensaus met daar…

(3.8 / 5)
Tartaar van rode biet, paling en appel Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 200 g gekookte bietjes
  • 150 g gerookte palingfilet
  • 1 klein sjalotje
  • 1 licht zure appel bijv. granny smith
  • 1 el mayonaise
  • 1 tl wasabi
  • wat blaadjes Thaise basilicum
  • wasabi mayonaise
  • bieslook
  • zout en peper naar smaak
  • kookring ∅ 7 cm

Tartaar van rode biet, paling en appel

Een mooie combinatie van smaken deze tartaar van rode biet, paling en appel. Misstaat niet als voorgerecht op een feestelijk menu.…

(4.5 / 5)
Zalm carpaccio Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 200 g gerookte zalm
  • 1 citroen
  • 2 teentjes knoflook
  • 50 g pijnboompitten
  • 10 takjes dille
  • 10 takjes bieslook
  • 5 takjes platte peterselie
  • 80 g roomkaas
  • 1 el kappertjes
  • 2 sneetjes witbrood

Zalm carpaccio

Heb je wel eens carpaccio van vis geprobeerd? Deze zalm carpaccio is een geweldig alternatief voor de reguliere runder carpaccio en…

(4 / 5)
Roomkaas paling op toast Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 100 g gerookte palingen
  • 100 g Philadelphia naturel of andere roomkaas
  • 75 ml room
  • Zout, peper
  • 2 takjes Dille
  • 12 takjes Bieslook

Palingmousse

Een mooie smeuïge palingmousse met verse paling, dille en bieslook. Deze fijne vismousse heeft een zachte smaak van paling en verse…

(0 / 5)
Roomkaas zalm op toast Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 100 g gerookte zalm
  • 100 g Philadelphia naturel of andere roomkaas
  • 50 ml room
  • 1 tl limoen of citroensap
  • Zout, peper
  • 2 takjes Dille
  • 12 takjes Bieslook

Zalmmousse

Een mooie smeuïge zalmmousse met gerookte zalm, dille en bieslook. Deze fijne vismousse heeft een zachte smaak van zalm en verse…

(0 / 5)
Roomkaas makreel op toast Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 100 g makreelfilet
  • 100 g roomkaas
  • 20 g zure room
  • 1 tak dille
  • 0,5 limoensap
  • Limoenzest
  • Zout, peper

Makreelmousse

Een mooie smeuïge makreelmousse met gerookte makreel en dille. Deze vismousse heeft een zachte smaak van makreel, verse dille met een…

(0 / 5)
Viscuisine italiano op pasta Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 200 g kabeljauw, (of andere witvis)ontdooid gelijke dikte
  • 6 tot 8 cherrytomaten, in vieren gesneden
  • 50 g halfzongedroogde tomaten
  • ½ rode puntpaprika
  • 185 g Philadelphia knoflook/fijne kruiden
  • 1/2 bol mozzarella
  • 20 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 tl oregano
  • 1 teentje knoflook
  • 1 klein sjalotje (ui soort)
  • 1 tl paprikapoeder
  • 2 beschuitjes (grof gemalen) of 2 el panko
  • Peper en zout

Viscuisine Italiano 2.0

Je kent hem wel, de viscuisine Italiano uit de vriezer bij de supermarkt. Even in de oven en je kunt aan…

(4 / 5)
Zalmsalade op schaal Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 blik roze zalm (213 g)
  • 1 kleine aardappel
  • 1 ei
  • 1 kleine rode ui
  • 1 grote augurk
  • 1 el kappertjes
  • 3-4 el mayonaise
  • 1/2 tl Franse mosterd
  • 1 el tomatenpuree
  • 1 tl citroensap
  • 3 el augurkenvocht
  • 1/2 tl paprikapoeder
  • 1/2 tl knoflookpoeder
  • Zout en peper

Zalmsalade

Wij waren verzot op de zalmsalade die geserveerd werd op de visschotel van de visboer op verjaardagen. Het werd tijd dat…

(5 / 5)
Vistartaar met whiskysaus op een bedje van ijsbergsla Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 100 g Hollandse garnalen
  • 100 g Paling
  • 200 g gerookte zalm
  • 2 el verse dille
  • 0,5 tl gebrande komijn
  • 6 bladeren ijsbergsla
  • 4 el mayonaise
  • 50 g ketchup
  • 1 tl gembersiroop
  • 2 tl paprikapoeder
  • 2 el whisky
  • Peper en zout

Vistartaar met whiskysaus

Dit recept is gebaseerd op een Schotse zalmtartaar met garnalen. In dit recept hebben wij echter onze favoriete vissoorten toegevoegd en…

(5 / 5)
Gebakken pangasius met tomaat-pestosaus Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 4 pangasiusfilets
  • 1 grote courgette
  • 1 grote puntpaprika
  • 400 ml tomatenblokjes
  • 50 g pesto
  • ½ Spaanse peper
  • 2 tenen knoflook
  • 2 el bloem
  • 2 tl viskruiden
  • Geraspte Parmezaanse kaas
  • 300 g tagliatelle

Gebakken pangasiusfilet met pesto-tomatensaus

Geniet ook van dit lekkere gerecht op een warme zomerse dag. Dit recept is gemaakt van pangasiusfilet, pesto, tomatenblokjes, courgette en…

(3.7 / 5)
Visstoof met courgette en prei Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 40 g boter
  • 200 g kabeljauwfilet, in stukken
  • 150 g pangasiusfilet
  • 150 g zalm filet (Wilde Alaska zalm)
  • 100 g roze garnalen
  • 300 g prei, gesneden
  • 300 g worteltjes
  • 125 ml kookroom
  • 2 el Zaanse mosterd
  • 100 ml water

Visstoof met courgette en prei

Deze visstoof is gemakkelijk te maken en snel klaar. De prei samen met de Zaanse mosterd zorgt voor een heerlijke volle…

(4.2 / 5)
visschotel met ratatouille Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 ui
  • 125 g champignons
  • crème fraîche
  • 400 g witvis (kabeljauw of pangafilet)
  • viskruiden van Verstegen
  • 100 ml droge witte wijn
  • 1 el Provençaalse tuinkruiden
  • 1 zak gegrilde aubergine,courgette & paprika van Bonduelle
  • 1 blik tomatenblokjes
  • geraspte kaas
  • zout en peper naar smaak

Visschotel met ratatouille

Deze rijk gevulde visschotel is al jaren één van de favoriete recepten in ons gezin.

(3 / 5)
Huis gerookte zalm op bord uit de rookpan Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 600-800 g zalmfilet met vel
  • 225 g grof zeezout
  • 50 g bruine basterdsuiker

Gerookte zalm

Heerlijke zelf gerookte zalm, eenmaal zelfgerookt wil je niet anders meer! Te gebruiken als hoofdgerecht, maar ook als vulling in een…

(5 / 5)
x

Wachtwoord kwijt