Appelcake met een frisse hint van yoghurt. Een ware verrassing voor een high tea, verjaardag of gewoon voor bij de koffie…
Zelfgemaakte Whiskysaus met Schotse Whisky, lekkerder dan dit hebben wij het nog niet eerder geproefd. Deze saus is makkelijk te maken…
Dit recept is gebaseerd op een Schotse zalmtartaar met garnalen. In dit recept hebben wij echter onze favoriete vissoorten toegevoegd en…
De tortilla de patatas, is een van origine Spaans gerecht. De tortilla is ook wel een dik omelet gevuld met aardappels…
Een mooie smeuïge en smaakvolle champignontapenade gemaakt van kastanjechampignons. Heerlijk op de borrelplank of als vulling van bijvoorbeeld gevulde Portobello’s.
Hoewel de naam Flammkuchen anders doet vermoeden, is dit een Frans gerecht en wel uit de Elzas. Op z’n Frans ook…
Hoewel de naam Flammkuchen anders doet vermoeden, is dit een Frans gerecht en wel uit de Elzas. Op z’n Frans ook…
Soutzoukakia zijn Griekse gehaktballen met een ovale vorm in een kruidige tomatensaus. Het is één van mijn favorieten Griekse vleesgerechten. Er…
Deze balletjes van courgette zijn heerlijk als snack of als vegetarische balletjes in een pastasaus. De courgetteballetjes zijn als snack lekker…