Risotto

Risotto met kip pesto en geroosterde cherrytomaatjes en een gefrituurd basilicumblaadje Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 250 g kippendijen
  • 100 g groene pesto
  • 20 cherrytomaatjes
  • 200 g risotto rijst
  • 1l groentebouillon
  • 25 g pecorino
  • olijfolie
  • verse basilicum
  • peper en zout

Risotto kip pesto

Risotto vinden wij heerlijk en we zijn altijd opzoek naar lekkere nieuwe combinaties. Nu een heerlijke risotto met kip pesto geroosterde…

(3.9 / 5)
Risotto met ham en prei Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 300 g risotto
  • 40 g boter of Olijfolie
  • 2 preien
  • 1 l water voor bouillon
  • 1 groentebouillonblokje
  • 60 g schapenkaas (Texelse of Italiaans) of Parmigiano Reggiano
  • 125 g cherrytomaten
  • 1½ el crème fraîche
  • 1 tl milde kerriepoeder
  • peper en zout

Risotto ham en prei

Een heerlijke risotto met ham, prei en schapenkaas die ook vervangen kan worden voor Parmezaanse kaas. Door het weglaten van de…

(4 / 5)
Risotto met tomaat en spinazie op een bord Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 200 g chorizo
  • 300 g bladspinazie
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 el tomatenpuree
  • 100 g gehalveerde cherrytomaatjes
  • 200 g risottorijst
  • 1 blik tomatenblokjes (a 400 g)
  • 1l groentebouillon
  • 100 g mascarpone
  • Verse basilicum
  • Parmezaanse kaas

Tomatenrisotto met bladspinazie

Spinazie en tomaat altijd een fijne combinatie zo ook in deze tomatenrisotto. Met de chorizo, Parmezaanse kaas en onze geroosterde cherrytomaat…

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 200 g Chorizo
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 el tomatenpuree
  • 100 g gehalveerde cherrytomaatjes
  • 200 g risottorijst
  • 1 blik tomatenblokjes (a 400 g)
  • 1l groentebouillon
  • 100 g mascarpone
  • Verse basilicum
  • Parmezaanse kaas

Tomatenrisotto met chorizo

Een smaakvolle en smeuïge risotto op basis van tomaat en chorizo.

(4.5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 400 gr gemengde paddestoelen
  • 350 gr risotto rijst
  • 1,5 liter kippen- of paddestoelenbouillon
  • 150 ml witte wijn
  • 2 kleine uien
  • 50 gr boter
  • 100 gr geraspte Parmezaanse kaas
  • 2 eetlepels vers gehakte peterselie of bieslook

Risotto met paddenstoelen

Een heerlijke romige risotto met gemengde paddenstoelen en parmezaanse kaas. Een makkelijk te bereiden gerecht, welke je vrij snel op tafel…

(4 / 5)
x

Wachtwoord kwijt