Stoofvlees Midden-Oosters, is weer een traditioneel recept die wij een twist geven. In de winter zijn wij altijd op zoek naar…
Deze pasta met spinazie-gehaktsaus is een goed voorbeeld van het verwerken van restanten uit de vriezer en de koelkast. In een…
Deze Chicken Satay is een smakelijk en eenvoudig eenpansgerecht dat weinig moeite kost om te maken, maar waar je enorm van…
Deze Israelische Shakshuka kun je op elk moment van de dag eten. Als ontbijt, lunch, brunch of diner, het past bij…
Deze Italiaanse kipstoof met Orzo is romig en smaakvol. Makkelijk te bereiden en daardoor staat dit heerlijke recept zelfs doordeweeks in…
De oosterse variant op de andijviestamppot, namelijk de paksoistamppot. Niet met uitgebakken spekjes en een gehaktbal, maar met krokante kipstukjes en…
Een smaakvol vegetarisch gerecht met de volle smaken van gekruide kip, romige tomaten en gerijpte Parmezaanse kaas, gecombineerd met courgetti.
Sajoer groente is een mild en kruidig groenterecept. De saus heeft een kruidige en enigszins zoete smaak en gaat goed samen…
Deze Hongaarse kip in paprikasaus (paprikas csirke) is op basis van een klassiek Hongaars recept. Dit is een variant op het…
Deze Hongaarse kip (paprikas csirke) is op basis van een klassiek Hongaars recept. Ook dit recept hebben wij aangepast qua smaak…
Echt een winters gerecht, hachee. Lekker met aardappelpuree en rode kool met vers gemaakte appelmoes, maar ook heerlijk met (zilvervlies) rijst.…
Coq au vin is een van oorsprong Frans boerengerecht. De basis voor de stoofschotel was vroeger een hele haan en rode…
Gon bao kai is van oorsprong een licht tot pittig Chinees recept met kip. De saus heeft een kruidig en enigszins…
Deze stoofpot is erg lekker van smaak en geeft je even het gevoel alsof je in een Schotse pub zit. Serveer…
Een heerlijke spinaziestamppot met uitgebakken spekreepjes. Extra lekker in combinatie met de de Catalaanse worstjes en jus van rode uien.