Pizza – Pollo Vadouvan

Pizzadeeg Napolitaans snelle manier
  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 1
  • Bereiding: 7 m
  • Kooktijd: 8 m
  • Klaar in: 15 m
Loading...
(4 / 5)

Pizza met gerookte kip, paprika, champignons, mozzarella, rucola en besprenkeld met Vadouvansaus.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Maak allereerst het pizzadeeg-basisrecept volgens recept of maak gebruik van een kant en klare bodem. Ondertussen kun je vast een verse tomatensaus maken voor de basis van je pizza. Een potje met kant en klare tomatensaus kan natuurlijk ook.

  • Stap 2

    Neem de pizza bodem en bedek hem met twee lepels tomatensaus. Verdeel hierover wat van de geraspte pizza/pasta kaas.

  • Stap 3

    Verdeel hierover de in plakken gesneden gerookte kip, paprika, champignons, mozzarella. Bak vervolgens de pizza volgens basisrecept of bereidingswijze op de verpakking!

  • Stap 4

    Verdun één eetlepel Vadouvansaus met wat olie tot er een schenkbare saus ontstaat. Maak een handje rucola schoon en bereidt deze met wat olie en zout.

  • Stap 5

    Haal de pizza uit de (pizza-)oven en leg deze op een bord. Schenk wat van de Vadouvansaus in strepen over de pizza. Verdeel als laatste het handje rucola over de pizza. Bon Appetit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt