Deze smaakvolle Toscaanse spinazie met champignons is weer één van die recepten die met verschillende bijproducten gegeten kan worden. Denk aan…
Labneh is een frisse en hartige yoghurtdip uit het Midden-Oosten. De smaak van Labneh is te vergelijken met die van de…
Deze Midden-Oosterse wortelsalade is gebaseerd op een Israëlisch recept. De wortelsalade is fris en kruidig en bijvoorbeeld heerlijk naast een kip…
Deze Israelische Shakshuka kun je op elk moment van de dag eten. Als ontbijt, lunch, brunch of diner, het past bij…
Lekker bij een mooi stukje vlees of vis, krieltjes met uitgebakken ontbijtspek, mooi goudbruin gebakken in de koekenpan.
Deze dadel chocoladebar is een heerlijke zoetigheid, die je gemakkelijk maakt en veel mensen van kan laten genieten. De dadel en…
Deze komkommersalade is fris en smaakvol. Deze salade past goed bij een Grieks of Turks diner, maar kan ook goed gegeten…
Bij deze heerlijke romige makreelmousse kun je bijna je vingers erbij opeten. De smaak van de gerookte makreel wordt verrijkt met…
Romige kerriesaus is een zachte kerriesaus die zeer snel en met weinig ingrediënten te maken is. Heerlijk om te dippen met…
Zelfgemaakte Whiskysaus met Schotse Whisky, lekkerder dan dit hebben wij het nog niet eerder geproefd. Deze saus is makkelijk te maken…
Deze zachte romige mosterd-limoensaus is heerlijk voor over de vis. Wij hebben hem gebruikt bij de zeebaars met spek en rozemarijn.…
Ik ben even bezig geweest om tot een blueberries muffins recept te komen, zoals ik hem zelf ergens heb mogen proeven.…
Deze heerlijke club sandwich met kip cajun is makkelijk en snel te maken. Een heerlijke club sandwich met vers gebakken kippendijen…
De oosterse variant op de andijviestamppot, namelijk de paksoistamppot. Niet met uitgebakken spekjes en een gehaktbal, maar met krokante kipstukjes en…
Deze club sandwich is geïnspireerd op ons broodje hamburger ‘Koetje in de wei’. Een sandwich met een vers gemaakte sappige burger…