Maak met dit recept het perfecte pizzadeeg voor een Napolitaanse pizza met luchtige korst en krokante bodem. Het geheim van een…
Deze cannelloni met Nduja, de smeerbare salami uit Calabrië, heeft een licht pittige en kruidige smaak. Door het te combineren met…
Sajoer groente is een mild en kruidig groenterecept. De saus heeft een kruidige en enigszins zoete smaak en gaat goed samen…
De Shepherd’s Pie is een van oorsprong eeuwenoud Engels recept. Gemaakt op basis van restjes vlees, groente en afgedekt met een…
Roomijs met Haagse hopjes voor ijsmachine of zonder ijsmachine. Heerlijke roomijs met een lichte koffie- en karamelsmaak.
Echt een winters gerecht, hachee. Lekker met aardappelpuree en rode kool met vers gemaakte appelmoes, maar ook heerlijk met (zilvervlies) rijst.…
Coq au vin is een van oorsprong Frans boerengerecht. De basis voor de stoofschotel was vroeger een hele haan en rode…
Voor de liefhebbers van vis een smaakvolle variatie op onze basislasagne. Ditmaal is de lasagne gevuld met courgette en twee lagen…
Een smaakvolle variatie op onze basislasagne. Ditmaal is de lasagne gevuld met courgette, spinazie en pangafilet. In het recept werken we…
Homemade luchtige broodjes gemaakt in de airfryer. Goed en snel te maken voor een ontbijt of als broodje voor bij een…
Deze dille roomsaus met semi zongedroogde tomaatjes is echt een toppertje. Door de verschillende ingrediënten ontstaat er een mooi smaakpalet waardoor…
Je waant je door het eten van deze Melanzane alla Parmigiana in Italië. Dit typische Siciliaanse hoofdgerecht is gemaakt van aubergine,…
Gon bao kai is van oorsprong een licht tot pittig Chinees recept met kip. De saus heeft een kruidig en enigszins…
Wij aten een tijd terug in een schnitzelrestaurant, dat heeft ons geïnspireerd om wat meer te gaan experimenteren met schnitzels. Deze…
Heerlijke zelfgemaakte Kip Korma zonder zakje of pakje. Houd je ook zo van curry’s? Maak dan eens deze milde Indiase curry…