** Normaal

Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 50 g bloem
  • 50 ml slagroom
  • 50 ml volle melk
  • 1 zakje vanillesuiker (8 g)
  • 1 ei
  • Snufje zout

Crêpes

Het geheim van de crêpe van onze zuiderburen, nu onthuld bij Chefkokkie. Een crêpe is een dunne variant van de pannenkoek.…

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 gr aardbeien
  • 2 el suiker
  • 2 el water
  • 4 el amandelschaafsel
  • 80 ml sinaasappelsap
  • poedersuiker

Crêpe met aardbeien en amandelen

Een heerlijke crêpe met aardbeien of ander zomer fruit overgoten met een zachte karamelsaus en geroosterde amandelen.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 kleine of 1 grote courgette ( ca. 300 gr)
  • 200 gr geraspte belegen kaas
  • 300 gr bloem
  • 160 gr koude boter
  • 1 lente-ui
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el olijfolie extra vierge
  • 1 tl citroensap
  • 1 bosje basilicum
  • 250 gr ricotta
  • 1 ei
  • Zout en peper

Courgette-ricottakoeken

Vegetarische courgette-ricottakoeken, een mooie mix van courgette, ricotta en kaas. Heerlijk bij de lunch, als bijgerecht of als onderdeel van een…

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 125 gr suiker
  • 3 el water
  • 100 ml slagroom
  • 50 gr roomboter

Karamelsaus

Basisrecept karamel voor 200ml heerlijke traditonele romige karamelsaus met de smaak van een Zeeuwse roomboterbabbelaar.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 400 gr Farina 00 of bloem
  • 100 gr Tarwe gries
  • 1/2 el zeezout
  • 7 gr gedroogde gist
  • 1/2 el rietsuiker
  • 3 dl handwarm water
  • 1 el olie

Pizzadeeg – basisrecept

Dit is een basisrecept voor een heerlijke Romeinse pizza. De Romeinse pizza is dunner en heeft geen opstaande rand zoals bij…

(5 / 5)
Oliebollen met appel en rozijnen Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 400 gr bloem
  • 4 dl lauwe melk (vervang evt. 1 dl voor bier met gisting op de fles)
  • 2 eieren
  • 40 gr verse bakkersgist of 10 gr gedroogde gist
  • 1 el suiker
  • 1 tl zout

Oliebollen

Dit vinden wij het lekkerste oliebollenbeslag. Het geeft een heerlijke bol met een krokant korstje. Niet vet en zeker geen stuiterbal.…

(5 / 5)
x

Wachtwoord kwijt