Snackballetjes in pindasaus

snackballetjes sateballetjes in de pindasaus
  • Hoeveelheid: 30
  • Portie: 1
  • Bereiding: 35 m
  • Kooktijd: 10 m
  • Klaar in: 40 m
Loading...
(0 / 5)

Heerlijke snackballetjes in pindasaus. Eén portie is goed voor 30 a 40 balletjes.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Meng alle ingrediënten voor de snackballetjes in een ruime kom goed door elkaar.

  • Stap 2

    Neem voor een mooie snackballetje ongeveer 16 gram gehaktmengsel uit de kom. Vorm er met natte handen mooie balletjes van.

  • Stap 3

    Laat vervolgens de balletjes afgedekt 20 tot 30 minuten in de koelkast even rusten.

  • Stap 4

    Neem een braadpan en verwarm hierin 40 tot 50 gram bak- en braadboter. Als de boter licht begint te kleuren braad dan de balletjes, door deze regelmatig om te keren, goudbruin.

  • Stap 5

    Zet de verwarmingsbron laag en laat de balletjes, met de deksel op de pan, nog +/- 10 minuten zachtjes op staan.

  • Stap 6

    Maak een van de lekkere pindasauzen of maak gebruik van een kant en klare pindasaus Voeg de balletjes toe aan de pindasaus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt