Beef Shanghai

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 4
  • Bereiding: 5 m
  • Kooktijd: 15 m
  • Klaar in: 20 m
Loading...
(3.8 / 5)

Deze Beef Shanghai is een bekend Wereldgerecht welke je zonder pakje kunt klaarmaken. Het is een heerlijk gerecht met licht pittig gehakt, groente en mie.  De smaak is niet te onderscheiden van de variant uit het pakje.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Zet een pan water op voor het koken van de mie. Kook de mie volgens de beschrijving. Doe ondertussen in een schaaltje de ingrediënten voor de saus en meng deze door elkaar. Bewaar het water voor stap 4.

  • Stap 2

    Gebruik een hapjespan voor het rullen van het gehakt. Voeg aan het gehakt de kruiden toe en rul het gehakt voor ongeveer 5 minuten.

  • Stap 3

    Voeg de groentemix toe aan het gehakt en laat de groente +/- 5 minuten meebakken.

  • Stap 4

    Voeg het mengsel voor de saus en het bouillonblokje toe en roer het goed door het gehakt-groentemengsel. Giet tenslotte het water bij het mengsel en roer dit ook goed door het mengsel. Laat het geheel goed doorwarmen tot de mie klaar is. Eet smakelijk..

Tips & variations

  • Ook lekker met boontjes of andere groenten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt