Sajoer Lodeh

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 6
  • Bereiding: 5 m
  • Kooktijd: 25 m
  • Klaar in: 30 m
Loading...
(4 / 5)

Heerlijk en zacht groentegerecht voor bij de Indonesische rijsttafel.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Snijd de groenten en kook ze in in de bouillon bijna gaar.

  • Stap 2

    Voeg de ui, knoflook, santen, suiker en eventueel de petehbonen toe. Kook het geheel, maar zorg ervoor dat de groenten niet te zacht worden. De groenten moeten iets knapperig blijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt