Balsamicokip

  • Hoeveelheid: 2
  • Portie: 2
  • Bereiding: 5 m
  • Kooktijd: 15 m
  • Klaar in: 20 m
Loading...
(4 / 5)

Heerlijk mals kipgerecht met een zachte zoetzure smaak, om van te genieten ook als je even geen tijd hebt om uitgebreid te koken.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Doe de balsamicoazijn, oregano, bruine suiker en de peper in een middelgrote anti aanbakpan op een halfhoog vuur en kook dit totdat de vloeistof wat is ingedikt.

  • Stap 2

    Voeg de kip toe en stoof 3 minuten aan elke kant totdat ze gaar is.

  • Stap 3

    Leg de kip op de borden. Verdeel de tomaat, mozzarella en basilicum over de borden. Besprenkel met wat olijfolie.

Tips & variaties

  • Lekker met een tomatensalade.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt