Kippenpoten uit Airfryer

Kippenpoten in de Airfryer. Kortere bereidingstijd, minder vet, maar net zo lekker!
  • Hoeveelheid: 4
  • Portie: 2
  • Bereiding: 5 m
  • Kooktijd: 30 m
  • Klaar in: 35 m
Loading...
(4.5 / 5)

Malse kippenpoten, die maakte je op zijn lekkerst in de braadpan. Even aanbraden en dan nog lekker laten sudderen totdat het vlees van het bot afviel. Tegenwoordig maak je de kippenpoten in de Airfryer. Voordeel? Een kortere bereidingstijd en minder vet, maar net zo lekker!

 

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Stap voor stap

  • Stap 1

    Verwarm de Airfryer op 180 C. Knip een vel bakpapier in vieren. Leg als de Airfryer op temperatuur is, één velletje in het mandje van de Airfryer.

  • Stap 2

    Leg hier de kippenpoten met de bolle kant naar boven op. Laat de kippenpoten 15 minuten aanbraden.

  • Stap 3

    Verlaag na 15 minuten de temperatuur naar 160 C. Draai de poten en laat ze gedurende 15 minuten garen. Eventueel halverwege nog even omdraaien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt