Bacon & eggs breakfastring

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 8
  • Bereiding: 15 m
  • Kooktijd: 20 m
  • Klaar in: 35 m
Loading...
(4 / 5)

Een heerlijk ontbijtgerecht met ei en bacon, past ook goed op een brunch tafel.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Verwarm de oven op 200°C. Snijd de halve paprika's in kleine blokjes, Klop de eieren in een ruime kom. Voeg naar smaak zout en peper toe. Maak er scrambled eggs van.

  • Stap 2

    Snijd van de rol bladerdeeg 8 punten en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat in een stervorm neer. Leg op elke punt een plakje bacon.

  • Stap 3

    Strooi in de binnenkant van de cirkel een deel van de geraspte kaas. Leg daar bovenop de scrambled eggs en strooi de rest van de kaas erover.

  • Stap 4

    Vouw de punten naar binnen toe en smeer wat ei over het deeg voor een mooie bruine kleur. Bak gedurende 20 minuten totdat de ring goudbruin is.

x

Wachtwoord kwijt