Bacon & eggs breakfastring

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 8
  • Bereiding: 15 m
  • Kooktijd: 20 m
  • Klaar in: 35 m
Loading...
(4 / 5)

Een heerlijk ontbijtgerecht met ei en bacon, past ook goed op een brunch tafel.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Verwarm de oven op 200°C. Snijd de halve paprika's in kleine blokjes, Klop de eieren in een ruime kom. Voeg naar smaak zout en peper toe. Maak er scrambled eggs van.

  • Stap 2

    Snijd van de rol bladerdeeg 8 punten en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat in een stervorm neer. Leg op elke punt een plakje bacon.

  • Stap 3

    Strooi in de binnenkant van de cirkel een deel van de geraspte kaas. Leg daar bovenop de scrambled eggs en strooi de rest van de kaas erover.

  • Stap 4

    Vouw de punten naar binnen toe en smeer wat ei over het deeg voor een mooie bruine kleur. Bak gedurende 20 minuten totdat de ring goudbruin is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt