Deze bosvruchten suisse gevuld met zoete frambozen, bramen en blauwe bessen is een cadeautje voor bijvoorbeeld onze moeders op moederdag. Deze suisse is geïnspireerd op de bekende hartige kaassuisse. Een broodje met een krokante buitenkant en een zacht en smeuïge binnenkant.
Verwarm de oven voor op 180°C hetelucht.
Rol het croissantdeeg in de lengte van links naar rechts uit op een grote snijplank of op een schoon aanrecht. Duw het croissantdeeg naar elkaar op de plekken waar de snijlijnen zitten voor losse croissants, zodat er één plak ontstaat.
Was de bosvruchten en dep goed droog met keukenpapier. Doe de bosvruchten in een bak of kom en voeg hier de suiker en maizena aan toe. Schep het geheel goed door.
Smeer de boter met een kwastje over het croissantdeeg.
Schep de bosvruchten van rechts naar links op de lap croissantdeeg en houdt aan de linkerzijde ongeveer 3 centimeter vanuit de rand vrij van fruit.
Rol het croissantdeeg van rechts naar links rustig op zodat het fruit ertussen blijft zitten en er een mooie rol ontstaat.
Snijd de rol in 6 gelijke stukken en leg de suisses met de opening naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak de bosvruchtensuisse in 12 minuten goudbruin en dien op.