Wentelteefjes – suikerbrood

  • Portie: 4
  • Bereiding: 5 m
  • Kooktijd: 5 m
  • Klaar in: 10 m
Loading...
(5 / 5)

Een zoete variatie op het traditionele recept van de wentelteefjes.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Klop het ei, kaneel en melk los in een diep bord.

  • Stap 2

    Wentel de sneetjes suikerbrood 1 voor 1 door het eimengsel en stapel ze op een bord.

  • Stap 3

    Verhit de helft van de boter in een ruime koekenpan en bak de wentelteefjes in 5 minuten goudbruin. Keer halverwege.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt