Wentelteefjes

Wentelteefjes van suikerbrood
  • Portie: 4
  • Bereiding: 5 m
  • Kooktijd: 5 m
  • Klaar in: 10 m
Loading...
(0 / 5)

Wil jij ook die lekkere wentelteefjes maken die oma vroeger maakte, nu kun je het ook zelf. Volg onderstaande recept en het kan haast niet mislukken Veel succes!

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Klop het ei, de suiker, kaneel en melk los in een diep bord.

  • Stap 2

    Wentel de sneetjes brood 1 voor 1 door het eimengsel en stapel ze op een bord. Schenk de rest van het eimengsel over de broodstapel. Laat intrekken

  • Stap 3

    Verhit de helft van de boter in een ruime koekenpan en bak de helft van de wentelteefjes in 5 minuten goudbruin. Keer halverwege. Neem ze uit de pan, verhit de rest van de boter en bak de rest van de wentelteefjes goudbruin.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt