Korma currypasta

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 1
  • Bereiding: 5 m
  • Kooktijd: 5 m
  • Klaar in: 10 m
Loading...
(4 / 5)

Heerlijke zelfgemaakte Korma currypasta om als basis te gebruiken voor curry’s.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Schil de gember, pel de knoflook en hak beide goed fijn. Ontdoe de sjalot van de schil en snijd deze fijn.

  • Stap 2

    Doe in de warme koekenpan 2 eetlepels Archideolie en laat hier de fijngemalen knoflook, gember en fijngesneden sjalot zachtjes in fruiten.

  • Stap 3

    Voeg na 2 minuten de tomatenpuree en de rest van de kruiden toe en laat het geheel nog twee minuten zachtjes verwarmen.

  • Stap 4

    Haal het geheel uit de koekenpan en laat het wat afkoelen. Gebruik de currypasta bij onze korma gerechten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt