Kip kerrie

Romige kip kerrie
  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 4
  • Bereiding: 10 m
  • Kooktijd: 25 m
  • Klaar in: 35 m
Loading...
(3.8 / 5)

Een heerlijk recept voor romige kip kerrie gemaakt zonder zakjes en pakjes. Je vindt dit recept ook op onze website, maar dan aangevuld met sperziebonen en ananas.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Snijd de ui in kleine stukjes, snijd de knoflook fijn en de kippendijen in blokjes van 2-3 cm. Blancheer de sperziebonen.

  • Stap 2

    Doe de olie in de pan en fruit de ui en de knoflook gedurende 4-5 minuten. Doe dan de blokjes kip in de pan en de helft van de kruiden. Strooi er 1 eetlepel bloem overheen.

  • Stap 3

    Als de kip is aangebakken voeg je de sperziebonen en de ananas toe.

  • Stap 4

    Voeg na ongeveer 4 -5 minuten de kookroom en de rest van de kruiden toe. Warm het geheel goed door. Serveer met rijst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt