Kip kerrie met groente

  • Portie: 4
  • Voorbereiding: 10 m
  • Kooktijd: 10 m
  • Klaar in: 20 m
Loading...
(5 / 5)

Een heerlijk gerecht vol verse groenten en kip kerrie, gecombineerd met notenrijst.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Snijd de kippendijen in stukjes en wrijf ze in met de kerrie, het paprikapoeder en het zout.

  • Stap 3

    Verhit de olijfolie in een wok op hoog vuur en bak de kipstukjes rondom in circa 4 minuten gaar.

  • Stap 4

    Voeg de uienringen toe aan de kipstukjes en bak ze circa 2 minuten mee.

  • Stap 5

    Voeg de komkommerblokjes, bleekselderijblokjes, de stukken paksoi, de ringetjes lente-ui, de broccoliroosjes en de ananasstukjes toe.

  • Stap 6

    Bak de groenten in circa 5 minuten gaar. Meng de rijst door de groenten. Breng op smaak met zout en peper.

x

Wachtwoord kwijt