• Hoeveelheid: 1
  • Portie: 4
  • Bereiding: 15 m
  • Kooktijd: 30 m
  • Klaar in: 45 m
Loading...
(3.3 / 5)

Heerlijke vegetarische pasta van courgette. Lekker licht recept met een heerlijke pesto smaak.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Was de courgettes en schaaf er dunne slierten van met bijvoorbeeld een mandoline. De courgettes heel dun snijden kan natuurlijk ook wanneer je niet in het bezit bent van een mandoline.

  • Stap 2

    Snipper de ui en hak de knoflook fijn, fruit de ui en knoflook in wat olijfolie. Voeg de gewassen cherrytomaatjes toe en bak deze mee of rooster deze voor 30 minuten in een oven op 180 graden en voeg achteraf aan de courgetti toe.

  • Stap 3

    Voeg de courgette pasta toe en verhit deze kort mee. Voeg vervolgens de pesto toe en meng het geheel door elkaar. Je kan eventueel gebruik maken van het recept voor verse pesto op de website. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn.

  • Stap 4

    Serveer de courgetti met de tomaatjes en garneer het met de pijnboompitten. Rasp er eventueel wat parmezaan overheen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt