Zoek recepten - Chefkokkie.NL

Kerrie-preisoep in kom Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 kruimige aardappels
  • 1 pastinaak
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 appel
  • 2 preien
  • 2 wortels
  • 1 ui
  • 2 - 3 el kerriepoeder
  • 2 el kurkuma
  • 2 groentebouillonblokjes
  • 1 pakje kookroom (200 ml)
  • olijfolie
  • zout en peper

Kerrie-preisoep

Een romige soep op basis van kerrie en boordevol groenten. Lekker voor bij de lunch met een bijpassend broodje of als…

(0 / 5)
Bord erwtensoep Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 300 g spliterwten
  • 2 schouderkarbonaden
  • 1 laurierblaadje
  • 1 knolselderij
  • 2 preien
  • 2 winterpenen
  • 25 g verse selderij
  • 1 Gelderse rookworst
  • 1 1/2 liter water
  • 1 Veluwse fijne rookworst

Erwtensoep

Het is winter, buiten vriest het en je hebt net een lange wandeling achter de rug. Wat is er dan lekkerder…

(5 / 5)
Lasagne met courgette, spinazie en pangafilet Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 rode ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1/2 of kleine courgette
  • 500 g Pangasiusfilet
  • 100 g wokgarnalen
  • 1 blikje tomatenblokjes (400 g)
  • 1 el oregano
  • Peper en zout
  • 10 g boter
  • 10 g bloem
  • 200 ml melk
  • 150 g Goudse kaas

Lasagne met witvis en garnalen

Voor de liefhebbers van vis een smaakvolle variatie op onze basislasagne. Ditmaal is de lasagne gevuld met courgette en twee lagen…

(5 / 5)
Hamburger in hete grillpan Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 tl bruine suiker
  • 2 tl gerookte paprikapoeder
  • 2 tl knoflookpoeder
  • 1 tl uienpoeder
  • 1 tl zwarte peper
  • 1 tl tijm
  • 1 tl komijn (gebrande)
  • ¼ tl chili
  • 500 gram rundergehakt
  • 1 ei

Hamburger met eigen kruidenmix

Maak nu zelf je eigen gekruide hamburger. In dit recept leggen we uit hoe je zelf gemakkelijk je eigen hamburgers kunt…

(3.8 / 5)
Lasagne met courgette, spinazie en pangafilet Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • ½ rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 200 g spinazieblokjes á la crème
  • 5 half zongedroogde tomaten
  • 200 g geraspte goudse kaas
  • 100 ml bechamelsaus
  • ½ courgette
  • 2 el olijfolie
  • geraspte gruyere
  • 2 pangafilets
  • scampikruiden
  • 2 el bloem
  • 12 lasagne vellen
  • 2-3 el pesto rosso
  • klein blikje tomatenpuree
  • scheutje room (+/- 50 ml)

Lasagne met courgette, spinazie en pangafilet

Een smaakvolle variatie op onze basislasagne. Ditmaal is de lasagne gevuld met courgette, spinazie en pangafilet. In het recept werken we…

(4.3 / 5)
pappardelle met ricotta en pistachenootjes Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 el olijfolie
  • 500 g snoep- of cherrytomaatjes
  • 2 tenen knoflook
  • 200 g verse spinaxie
  • 300 g verse pappardelle
  • 40 g gepelde pistachenootjes
  • 1 citroen
  • 200 g ricotta

Pappardelle met ricotta

In de categorie ‘Kook Simpel’ is dit een heerlijk zomers gerecht. Binnen 20 minuten een maaltijd op tafel. Pappardelle met ricotta…

(4 / 5)
Crostini pesto in gourmetpannetje Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • Stukje stokbrood
  • 2 tl groene pesto
  • 1 of twee cherry tomaatjes

Crostini groene pesto

Crostini met groene pesto en cherrytomaat is simpel te maken tijdens het gourmetten of in de oven.

(4 / 5)
Fetadip met geroosterde paprika in schaaltje Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 150 g fetakaas
  • 75 g Ricotta
  • 1 geroosterde paprika uit pot
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el citroensap
  • 2 el honing
  • 1 el olijfolie
  • Peper en zout

Fetaspread met geroosterde paprika

Deze fetaspread met geroosterde paprika is door het mengen met ricotta luchtig en daardoor heel zacht. Door de geroosterde paprika krijgt…

(5 / 5)
lasagnette met wokgroente en vis Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 375 g pangafilet
  • 400 g tomatenblokjes of passata
  • 400 g Italiaanse roerbakgroente
  • 125 g (verse) lasagnevellen
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 bol mozzarella
  • 100 g ricotta
  • 30 g (geraspte) schapenkaas
  • 1 groente bouillonblokje
  • 1 tak rozemarijn
  • 1 tl oregano
  • Peper
  • Zout

Lasagnette met vis en groente

Deze lasagnette is door het gebruik van vis en ricotta lekker romig. Door het gebruik van vers gemaakte tomatensaus heeft de…

(3.7 / 5)
Crostini-ricotta en tomaat Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 baguette of pistolet
  • 200 g cherrytomaatjes
  • 1tl witte wijn azijn
  • 2 tl gedroogde basilicum
  • 50 g Ricotta
  • 1 teentje knoflook
  • blaadjes van 1 takje verse basilicum
  • 1 el citroensap
  • 3 el olijfolie
  • Peper en zout

Crostini – Tomaat en ricotta

Deze crostini met luchtige ricotta en geroosterde tomaat is heerlijk als borrelhapje en past ook prima op een Tapas plank. Makkelijk…

(5 / 5)
hummus op een bord Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 400 g kikkererwten
  • 4 el Tahini
  • 3 el water
  • 1 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 tl zout
  • 1 tl peper
  • 1 tl geroosterde paprikapoeder
  • 1 tl (geroosterde) komijn
  • sap van een halve citroen

Hummus – knoflook

Deze Hummus is vers, luchtig en romig en zeer rijk van smaak. Eenmaal zelf gemaakt en je wilt nooit meer anders.…

(5 / 5)
hummus aangekleed met groente en pita Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 400 g kikkererwten
  • 4 el Tahini
  • 3 el water
  • 1 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 tl zout
  • 1 tl peper
  • 1 tl geroosterde paprikapoeder
  • 1 tl (geroosterde) komijn
  • sap van een halve citroen
  • 250 g bloemkool
  • 2 el olijfolie
  • 1 el Baharatkruiden
  • 1 tl geroosterde paprika
  • 2 snack komkommers
  • 2 el pijnboompitten
  • 2 sjalotten
  • 75 g feta

Loaded hummus

Deze Loaded hummus is vers, luchtig, romig en zeer rijk van smaak. Eenmaal zelf gemaakt en je wilt nooit meer anders.…

(4 / 5)
x

Wachtwoord kwijt