Gon bao kai is een licht tot pittig Chinees recept met kip. De saus heeft een kruidig en enigszins zoetzure smaak…
Een heerlijke vegetarische pindasoep, goed gevuld en daardoor prima als maaltijdsoep te gebruiken.
Roergebakken biefstuk in knoflook en peper met boontjes en courgette. De gefruite knoflook en rode peper geven een zachte smaak aan…
Zelfgemaakt Lebanese spiced flatbread (platbrood) belegd met gekruid lamsgehakt. Heerlijk als lunch of geserveerd met een salade voor bij het diner.…
Heerlijke smaakvolle Italiaans stoofvlees. Lekker met zowel pasta als aardappelpuree.
Saltimbocca wordt traditioneel gemaakt van kalfsvlees. Nu hebben wij hem ook met kippendijen gemaakt. Op de kippendij zit nog wat vet…
Saltimbocca is een heerlijke kalfsschnitzels belegd met rauwe ham en salie. Een mooi vleesgerecht, fijn van smaak, past uitstekend in een…
Een goede smaakvolle lasagne, gevuld met courgette en gehakt. Wat de lasagne goed vullend maakt. In het recept wordt verwezen naar…
Heerlijke zelf gerookte zalm, eenmaal zelfgerookt wil je niet anders meer! Te gebruiken als hoofdgerecht, maar ook als vulling in een…
Een origineel Turks recept voor een overheerlijke vijgentaart. Lekker bij de koffie, maar ook zeer geschikt als dessert.
Appelcaketaart heeft een koekbodem met amandelspijs en daarop appelcake met een frisse hint van yoghurt. Een ware verrassing voor een high…
Sushi rijst is de basis van vele sushi varianten. De rijst moet op een speciale manier worden gekookt, zodat de smaak behouden blijft.
Nigiri, is een soort sushi waarbij een klein bolletje rijst met de vingers gevormd wordt. Daar bovenop wordt meestal een stukje…
Gunkan sushi wordt ook wel ‘slagschip sushi’ genoemd. Het is een rechthoekig klompje sushirijst, met een randje nori er om heen.…
Heerlijke Spritzen zoals je ze alleen bij de banketbakker kunt krijgen.