Deze tagliatelle met dille roomsaus, gerookte zalm en broccoli is echt een toppertje. De gebruikte ingrediënten zorgen voor een mooi smaakpalet…
Wij waren verzot op de zalmsalade die geserveerd werd op de visschotel van de visboer op verjaardagen. Het werd tijd dat…
Houd je van verse soep van groenten zoals tomaat en paprika? En helemaal als je niet zoveel handelingen hoeft te verrichten…
Wij aten een tijd terug in een schnitzelrestaurant, dat heeft ons geïnspireerd om wat meer te gaan experimenteren met schnitzels. Deze…
Een zachte rode portsaus met tijm en een extra zoetje van honing. Serveer deze saus bijvoorbeeld bij kip of schnitzels en…
Vind jij in een restaurant eten ook zo lekker? Deze schnitzel met geitenkaas omhuld in katenspek en een zacht zoete rode…
Deze Oostenrijkse jagersaus of jachtsaus (jägersaus) is gemaakt op basis van rode wijn, tomaat en champignons. De saus heeft een zacht…
Eet jij bij een lunch in een café of restaurant ook wel eens een broodje gezond? Wil je dit ook graag…
Een simpele lasagne, verrassend opgebouwd met heerlijke ingrediënten. Genieten van een lasagne zonder dat er een oven aan te pas komt?…
Een simpele lasagne, verrassend opgebouwd met heerlijke ingrediënten. Genieten van een lasagne zonder dat er een oven aan te pas komt?…
Een simpele lasagne, verrassend opgebouwd met heerlijke ingrediënten. Genieten van een lasagne zonder dat er een oven aan te pas komt?…
Deze Arabische bowl, is een variant op de Buddha bowl, het is een makkelijke manier om diverse groentes en/of vlees die…
Een mooie smeuïge en smaakvolle champignontapenade gemaakt van kastanjechampignons. Heerlijk op de borrelplank of als vulling van bijvoorbeeld gevulde Portobello’s.
Deze balletjes van courgette zijn heerlijk als snack of als vegetarische balletjes in een pastasaus. De courgetteballetjes zijn als snack lekker…
Met deze kerriesaus hebben wij kennis gemaakt tijdens een barbecue bij Miranda. Sindsdien maken wij gebruik van haar recept. Als extraatje…