Tonijnsalade – grof

  • Hoeveelheid: 1
  • Bereiding: 12 m
  • Kooktijd: 8 m
  • Klaar in: 20 m
Loading...
(4 / 5)

Grove tonijnsalade met een licht frisse smaak. Heerlijk om te eten en super snel klaar te maken.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Schil de aardappel en snijd deze in blokjes en kook het in ruim kokend water in ongeveer 8 minuten beetgaar.

  • Stap 2

    Snijd ondertussen de paprika in grove stukken. Snijd de augurk en de ui in kleine blokjes (brunoise).

  • Stap 3

    Meng in een schaal de tonijn, mayonaise, mosterd, fijngesneden (brunoise) augurk en ui door elkaar. Voeg vervolgens 1 eetlepel van het zuur van de augurk toe en breng goed op smaak met peper en zout!

  • Stap 4

    Voeg nu de aardappel en paprika aan het tonijnmengsel toe. Eventueel nog verder op smaak brengen met wat peper en zout. Zet nu de grove tonijnsalade in een afgesloten bak in de koeling om het later te kunnen eten of eet het direct met stokbrood of als bijgerecht.

x

Wachtwoord kwijt