• Hoeveelheid: 1
  • Bereiding: 15 m
  • Kooktijd: 0 m
  • Klaar in: 15 m
Loading...
(5 / 5)

Een Mexicaanse dip van tonijn, lekker voor bij onder andere tortillachips.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Laat de tonijn uitlekken en doe deze in een bakje. Snijd de halve ui zeer fijn en doe dit bij de tonijn. Voeg vervolgens de mayonaise en limoensap toe en roer de producten goed door elkaar. Voeg vervolgens naar smaak 2 eetlepels verse enchiladasaus of wat druppels tabasco toe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt