Pomme de terre Duchesse

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 4
  • Bereiding: 15 m
  • Kooktijd: 15 m
  • Klaar in: 30 m
Loading...
(5 / 5)

Even zin in iets anders dan aardappelpuree? Kies dan voor Pomme Duchesse, ook wel aardappeltoefjes.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Kook de aardappelen en maak er puree van.

  • Stap 2

    Splits het ei in eidooier en eiwit. Klop de dooier los met wat melk en klop het eiwit stijf met de maizena. Meng dit met de aardappelpuree.

  • Stap 3

    Rasp 50 gr. kaas en voeg dit samen met wat zout en peper aan de aardappelpuree toe.

  • Stap 4

    Vet een vel bakpapier in. Breng de aardappelpuree over in een spuitzak en spuit mooie torentjes op het bakpapier. Bestrijk de torentjes met het ei-melkmengsel.

  • Stap 5

    Bak alles in een voorverwarmde oven van 200 graden goudbruin (+/- 12 min).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

x

Wachtwoord kwijt