Pasta met tonijn en paprika

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 4
  • Voorbereiding: 5 m
  • Kooktijd: 15 m
  • Klaar in: 20 m
Loading...
(0 / 5)

Pasta al tonno, con peperoni gialli. Een lekkere pasta speciaal voor de zomer. Als u genoeg tijd en ervaring heeft zou u de pasta ook nog zelf kunnen maken. Ook is het erg lekker om zelf uw pasta saus te maken met verse producten.

Ingredi├źnten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Kook de pasta, was de groenten, snijd de paprika in repen en de paksoi in stukjes.

  • Stap 2

    Doe de pastasaus in een pan en voeg hier de tonijn, paksoi en paprika aan toe. Laat dit zo'n 5 minuten pruttelen.

  • Stap 3

    Meng vervolgens de balderen van de paksoi erdoor heen en maak de saus op smaak met zout en peper. De pasta is klaar om op te dienen.

x

Wachtwoord kwijt