Mexicaans gehakt

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 4
  • Bereiding: 5 m
  • Kooktijd: 15 m
  • Klaar in: 20 m
Loading...
(5 / 5)

Licht pittig gehakt geschikt voor quesedilla, burrito’s, taco’s en tortilla’s.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Maak de milde of pittige enchiladasaus van onze website. Door op één van de twee te klikken krijg je het recept te zien. Houd je wel van pit? Kies dan zeker de pittige enchiladasaus.

  • Stap 2

    Rul het gehakt, giet de blikjes mais en zwarte bonen in een vergiet af en voeg deze toe. Breng het gehakt op smaak door de helft van de enchiladasaus toe te voegen. Is alles gaar? Bind het mengsel dan met wat maizena zodat het compact wordt en nog weinig vocht bevat.

  • Stap 3

    Tijd om het op te dienen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt