Groene currypasta – Thais

  • Hoeveelheid: 1
  • Bereiding: 15 m
  • Kooktijd: 0 m
  • Klaar in: 15 m
Loading...
(4 / 5)

Een heerlijke geurige groene Thaise currypasta. Te gebruiken als basis voor een pittige curry, heerlijk met kip of grote garnalen. Serveer met rijst.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Snijd de uiteinden van het citroengras en haal het buitenste blad ervan af. Sla een aantal keer met een deegroller op de stengel. Snijd de uiteinden van de bosui, halveer de pepers en schraap de zaadjes eruit. Schil de gember, pel de teentjes knoflook en hak alles in grove stukken.

  • Stap 2

    Maal alle bovenstaande ingrediënten in een keukenmachine helemaal fijn en voeg 3 eetlepels sojasaus en de koriander toe. Laat de keukenmachine vervolgens nog even draaien tot er een zo goed als gladde pasta ontstaat. Zet de pasta weg tot verder gebruik.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt