Carrot cake cookies

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 25
  • Bereiding: 10 m
  • Kooktijd: 30 m
  • Klaar in: 40 m
Loading...
(4 / 5)

Een variant op de al oude carrot cake, namelijk cookies in een winterse uitvoering. Lekker bij de koffie of de thee, maar ook lekker als tussendoortje.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Verwarm deoven voor op 200° C. Rasp de appels en de wortels en pureer de bananen.

  • Stap 2

    Voeg alle ingrediënten samen in een kom. Vet een bakplaat in of bekleed deze met bakpapier.

  • Stap 3

    Schep met een eetlepel een bol van de mix uit de kom, plaats deze op de plaat en maak er een platte schijf van. Herhaal dit totdat de mix op is. Gemiddeld kun je er 25 cookies van maken.

  • Stap 4

    Bak de cookies in ongeveer 30 minuten goudbruin. Haal ze uit de oven en laat ze rustig afkoelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt