Pepernoten

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 1
  • Bereiding: 15 m
  • Kooktijd: 20 m
  • Klaar in: 35 m
Loading...
(0 / 5)

Heerlijke pepernoten zoals de banketbakker ze maakt. Leuk en gemakkelijk te maken.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Verwarm de oven voor op 175 graden. Meng ondertussen het bakmeel, de suiker, de speculaaskruiden en het zout in een kom.

  • Stap 2

    Snijd de koude boter in blokjes en voeg dit samen met de 6 lepels melk aan dit droge mengsel.

  • Stap 3

    Kneed alles tot een samenhangend deeg.

  • Stap 4

    Bekleed de bakplaat met bakpapier. Maak van het deeg kleine balletjes ter grootte van een knikker en verdeel deze over de bakplaat.

  • Stap 5

    Bak de pepernoten in ongeveer 20 tot 25 minuten af in de oven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt