Ananas – kokoskoeken

  • Portie: 12
  • Bereiding: 15 m
  • Kooktijd: 50 m
  • Klaar in: 1:05 h
Loading...
(3 / 5)

Heerlijk en gezond tussendoortje gemaakt van havermout, kokos en verse ananas. Simpel maar erg lekker!

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de ananas in blokjes en dep deze goed droog met een keukenpapiertje. Klop de eieren luchtig, meng het eimengsel dan met de overige ingrediënten in een kom.

  • Stap 2

    Bekleed een kleine ovenschaal of brownievorm (20 x 20 cm) met bakpapier. Maak het even nat onder de kraan, dan kun je het heel gemakkelijk vouwen. Schep het beslag in de vorm. Bak de ananas kokoskoeken in ongeveer 50 minuten af in het midden van de oven. Mocht de bovenkant te donker worden, dek het dan af met een stukje bakpapier.

  • Stap 3

    Snijd de kokoskoeken in vierkantjes. Bewaar tot gebruik in de koelkast.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt