Spaans

Paella met chorizo op bord Ingrediëntenlijst Bekijk voedingsstoffen
x
Ingrediënten
  • 250 g chorizo
  • 250 g kippendijen
  • kipkruiden
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 300 g risottorijst
  • 70 g tomatenpuree
  • 750 ml kippenbouillon (van een bouillonblokje)
  • 300 g diepvries tuinerwten
x
Voedingsstoffen
  • Calories: 625 Kcal
  • Eiwit: 29 g
  • Koolhydraten: 76 g
  • Vet: 23 g

Paella met kip en chorizo

Paella is een typisch Spaans gerecht. In ons gerecht maken we paella met chorizo, kip en doperwten. De smaak is verrukkelijk…

(5 / 5)
Plaattaart courgette serranoham Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 10 plakken bladerdeeg
  • 4 takjes verse munt
  • 4 takjes platte peterselie
  • 4 takjes basilicum
  • 2 bakjes (400 gram) Monchou zacht en luchtig
  • 3 tenen knoflook
  • 50 g parmezaanse kaas
  • 1 courgette
  • 150 g serranoham

Plaattaart met courgette en serranoham

Een makkelijk te bereiden plaattaart met de frisheid van de kruiden en courgette en het zoutige van de ham. Dit recept…

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 ui
  • 2 blikken gepelde tomaten
  • Halve chorizo worst
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 4 el zwarte olijven (ontpit)
  • 500 g witvis (koolvis of kabeljauw)

Spaanse visschotel met chorizo

Een heerlijke Spaanse visschotel met tomatensaus, olijven en chorizo, lekker met rijst, pasta of een vers gebakken broodje.

(2.5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 100 gr. Peppadew
  • 100 gr. Feta kaas
  • 25 gr. Roomkaas (Monchou)

Peppadew tapenade

Een van de lekkerste tapenades is de peppadew, licht zoet met een pittige twist.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 tl paprikapoeder (zoet)
  • 2 tl uienpoeder
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 tl zwarte peper
  • 1/2 tl gemalen kruidnagel
  • 1/2 tl gedroogde rozemarijn
  • 1/2 tl saffraan
  • 1/2 tl zout

Paella kruidenmix

Maak nu je eigen Paella kruidenmix. De hoeveelheid van deze kruidenmix is genoeg voor 4 personen.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 rol bladerdeeg
  • 2 bollen buffelmozzarella
  • 1 kleine rode ui
  • 1 rode puntpaprika
  • 1 handje verse oregano
  • 270 g Catalaanse worstjes (of een andere soort)
  • 400 g tomatenpulp of passata
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl pimenton (gerookte paprikapoeder)
  • 0,5 tl chilipoeder

Mediterraanse plaattaart

Een makkelijk te maken plaattaart met een Mediterraanse twist. Serveer met een salade en je hebt een heerlijke maaltijd, geschikt voor…

(0 / 5)
x

Wachtwoord kwijt