Beef Shanghai

  • Portie: 4
  • Voorbereiding: 5 m
  • Kooktijd: 15 m
  • Klaar in: 20 m
Bezig met laden...
(3.3 / 5)

Deze Beef Shanghai is een bekend Wereldgerecht welke je zonder pakje kunt klaarmaken. Het is een heerlijk gerecht met licht pittig gehakt, groente en mie.  De smaak is niet te onderscheiden van de variant uit het pakje.

Ingrediënten

  • Gehakt - groenten - mie
  • Saus - Kruidenmix
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Zet een pan water op voor het koken van de mie. Kook de mie volgens de beschrijving. Doe ondertussen in een schaaltje de ingrediënten voor de saus en meng deze door elkaar. Bewaar het water voor stap 4.

  • Stap 2

    Gebruik een hapjespan voor het rullen van het gehakt. Voeg aan het gehakt de kruiden toe en rul het gehakt voor ongeveer 5 minuten.

  • Stap 3

    Voeg de groentemix toe aan het gehakt en laat de groente +/- 5 minuten meebakken.

  • Stap 4

    Voeg het mengsel voor de saus en het bouillonblokje toe en roer het goed door het gehakt-groentemengsel. Giet tenslotte het water bij het mengsel en roer dit ook goed door het mengsel. Laat het geheel goed doorwarmen tot de mie klaar is. Eet smakelijk..

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
inspiry_recipes
x

Lost Password