Zoek recepten - Chefkokkie.NL

Het perfecte pizzadeeg Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 100 ml handwarm water
  • 100 g bloem (tipo 00)
  • 7 g gist
  • 1 el honing
  • Inhoud van de starter
  • 300 ml water handwarm
  • 500 g bloem (tipo 00)
  • 12 g zout
  • 50 g tarwegries
  • 8 el tomatensaus

Pizzadeeg – het perfecte recept

Maak met dit recept het perfecte pizzadeeg voor een Napolitaanse pizza met luchtige korst en krokante bodem. Het geheim van een…

(4.7 / 5)
Kip kerrie met boontjes Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g kippendijen
  • 400 g sperziebonen
  • 2 tenen knoflook
  • 1 ui
  • ½ blikje ananasblokjes
  • 200 ml kookroom
  • olijfolie
  • 1 el bloem
  • 2 tl Surinaamse kerrie
  • 1 tl kurkuma
  • 1 tl ketoembar
  • 1 tl kardemom
  • 1 tl gebrande komijn
  • 1 el gembersiroop

Kip kerrie met boontjes

Een heerlijk recept voor romige kip kerrie gemaakt zonder zakjes en pakjes. Wij hebben de kip kerrie aangevuld met sperziebonen en…

(4.3 / 5)
appelbeignets op schaal Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 pakjes roomboter bladerdeeg
  • 4 goudreinet
ten
  • 75 g amandelspijs
  • 20 g roomboter
  • 1 el koekkruiden

  • 50 g kristalsuiker

  • 
2 tl kaneel
  • zonnebloem olie om te frituren

Appelbeignets

Appelbeignets zijn net als oliebollen een begrip rondom Oud en Nieuw, maar zijn ook makkelijk en snel te maken als heerlijke…

(5 / 5)
crosti a la France Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 4 croissants (die je nog moet afbakken)
  • 150 gr gekruide roomkaas
  • 8 plakken ontbijtspek

Tosti – Crosti à la France

Wil je een keer een tosti die anders is dan anders? Probeer dan de Crosti à la France! Een heerlijk croissantje…

(5 / 5)
Tosti Tropische Verrassing Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 sneetjes maïsbrood
  • 2 plakken kaas
  • 1 eetlepel magochutney
  • 2 plakken kipfilet
  • 1/2 rode ui

Tosti Tropische verrassing

Beleef het ultieme vakantiegevoel met deze tropische tosti. Deze heerlijke tosti is super smaakvol, vet lekker en makkelijk om klaar te…

(5 / 5)
bord met rijst en butterchicken Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 200 ml yoghurt
  • 2 tl garam masala
  • 1 tl geraspte gember
  • 2 teentjes knoflook
  • ½ tl chilipoeder
  • sap van 1 limoen
  • ½ tl zout
  • 2 el olie
  • 4 el boter
  • 2 uien (zeer fijn gesnipperd)
  • 2 rode pepers (fijngesneden)
  • 2 tl garam masala
  • 400 g gepelde tomaten (1 blik)
  • 500 g kippendijen

Butter chicken

Deze milde en zoete Indiase curry kenmerkt zich door de smaak van tomaat en kruiden. In de Indiase keuken worden de…

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g kippendijen
  • 1 el boter
  • 75 g semi-zongedroogde tomaatjes
  • 1 blik gepelde tomaten (400 g van bijvoorbeeld Mutti)
  • 4 teentjes knoflook
  • ¾ cup geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 tl chilipoeder of chilivlokken
  • 1 tl gedroogde basilicum
  • Zout naar smaak
  • 4 courgettes
  • 2 grote eetlepels crème fraîche

Courgetti kip parmezaan

Een smaakvol vegetarisch gerecht met de volle smaken van gekruide kip, romige tomaten en gerijpte Parmezaanse kaas, gecombineerd met courgetti.

(5 / 5)
Marokkaanse kip Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 4 el olijfolie
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 400 g kippendijen
  • 2 tl ras el hanout
  • 2 tl geroosterde komijn of 1 komijnpoeder
  • 1 tl korianderpoeder
  • 1 el bloem
  • 1 kippenbouillonblokje
  • 200 ml water
  • 1 blik tomatenblokjes 400 g
  • 8 gedroogde abrikozen
  • 100 g amandelschaafsel
  • ½ bosje platte peterselie

Marokkaanse kip

Marokkaanse kip is een kruidig kipgerecht met een zoetige ondertoon van gedroogde abrikoos en geroosterde amandelen. Lekker met rijst, couscous of…

(3 / 5)
Mediterrane visschotel Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 600 g Pangasiusfilet of Kabeljauw
  • 400 g tomatenblokjes (blik)
  • 400 g cherrytomaatjes
  • 100 ml witte wijn
  • 200 ml water
  • 1 ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 75 gr zwarte olijven
  • 1 tl chilivlokken
  • 4 el viskruiden
  • 3 takjes rozemarijn
  • 3 takjes oregano
  • 3 takjes tijm
  • zout en peper

Mediterrane visschotel

Deze Mediterrane visschotel krijgt zijn rijke tomatensmaak door de saus de tijd te gunnen rustig te pruttelen. Door deze al eerder…

(5 / 5)
Cannelloni met nduja en aubergine Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 50 g ricotta
  • 1 el Nduja
  • halve aubergine
  • 3 cannelloni's
  • 4 blaadjes basilicum
  • olijfolie

Cannelloni met Nduja en aubergine

Deze cannelloni met Nduja, de smeerbare salami uit Calabrië, heeft een licht pittige en kruidige smaak. Door het te combineren met…

(5 / 5)
Tomatensoep Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 blik tomatenblokjes of polpa (400 g)
  • 1 blikje tomatenpuree (70 g)
  • 1 sjalot
  • 1 teen knoflook
  • 2 groentebouillonblokjes
  • 2 takjes rozemarijn
  • 4 takjes basilicum
  • 2 takjes oregano
  • 1 l water

Tomatensoep

Deze tomatensoep is simpel te bereiden en vol van smaak. De soep is ook te gebruiken als basissoep voor tomaat mascarpone…

(5 / 5)
Tomaat mascarponesoep Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 blik tomatenblokjes of polpa (400 g)
  • 1 blikje tomatenpuree (70 g)
  • 1 sjalot
  • 1 teen knoflook
  • 2 groentebouillonblokjes
  • 2 takjes rozemarijn
  • 4 takjes basilicum
  • 2 takjes oregano
  • 1 l water
  • 6 theelepels mascarpone

Tomaat mascarpone soep

Deze tomaat mascarpone soep is simpel te bereiden. De soep is vol en romig van smaak, maar valt niet zwaar op…

(4.5 / 5)
x

Wachtwoord kwijt