Romige kerriesaus

Romige kerriesaus in een schaaltje
  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 1
  • Bereiding: 0 m
  • Kooktijd: 5 m
  • Klaar in: 5 m
Loading...
(4 / 5)

Romige kerriesaus is een zachte kerriesaus die zeer snel en met weinig ingrediënten te maken is. Heerlijk om te dippen met kip, maar ook voor over een salade. Ook de kipcocktail op onze website kan zich prima vinden bij dit romige sausje.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Stap voor stap

  • Stap 1

    Doe de slagroom in een schaaltje en klop deze tot het een stevige yoghurtdikte heeft.

  • Stap 2

    Doe de mayonaise, kerrie en kurkuma in een andere schaal en roer dit allemaal goed door elkaar.

  • Stap 3

    Schep nu de slagroom rustig door het mayonaise kerriesausje tot een mooie romige kerriesaus.

  • Stap 4

    Dek het schaaltje met de romige kerriesaus met huishoudfolie af en zet het in de koelkast totdat het gebruikt gaat worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt