Schotse Whiskysaus

Romige whiskysaus met verschillende Whisky's in de achtergrond
  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 1
  • Bereiding: 0 m
  • Kooktijd: 5 m
  • Klaar in: 5 m
Loading...
(4 / 5)

Zelfgemaakte Whiskysaus met Schotse Whisky, lekkerder dan dit hebben wij het nog niet eerder geproefd. Deze saus is makkelijk te maken en zo klaar. Maak deze saus zelf en je koopt waarschijnlijk niet meer zo’n kant en klaar flesje.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Stap voor stap

  • Stap 1

    Doe de slagroom in een schaaltje en klop deze tot het een stevige yoghurt dikte heeft.

  • Stap 2

    Doe de mayonaise, ketchup, gembersiroop, paprikapoeder, whisky in een andere schaal en roer dit allemaal goed door elkaar. Schep hier vervolgens de opgeklopte slagroom rustig doorheen tot een mooie romige Whiskeysaus. Dek de schaal met huishoudfolie af en zet het in de koelkast totdat het gebruikt gaat worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt