* Makkelijk

Pompoensoep met salie Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 butternut of flessenhalspompoen
  • 1 liter kippenbouillon
  • 150 ml witte wijn
  • 2 dl kookroom
  • 2 sjalotjes
  • 8 blaadjes salie
  • 1 teen knoflook
  • 5 eetlepels olijfolie
  • Peper en zout
  • Snufje chillipoeder

Pompoensoep met salie

Deze pompoensoep met salie is in 25 minuten te bereiden en geschikt voor vier personen. Een lekker Italiaans gerecht. Veel kook…

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 gr kipfilet
  • 2 el olijfolie
  • 2 tl boter
  • 2 sjalotten
  • 2 teentjes knoflook
  • 250 ml water
  • 125 ml droge witte wijn
  • 1 takje rozemarijn
  • Schepje bloem
  • 1 tl peperoncino

Pollo Scarpariellio

Een heerlijk, zacht Italiaans kipgerecht, erg lekker met pasta of witte rijst.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 8 kippendijen of 4 kippenborstfilets zonder vel
  • 2 rode uien, in dunne ringen
  • 2 el rode pesto van zongedroogde tomaten
  • 2 dl Barolo of andere rode Italiaanse wijn
  • 2 dl kippenbouillon
  • Zout en peper
  • 150 gr blauwe druiven (bij voorkeur pitloos)
  • Italiaanse kruidenmix (met zout)
  • 8 el olijfolie

Pollo Barolo

Pollo al Barolo, een stoofpot van kip in rode wijn uit Piemonte. De wijn een heerlijke Barolo, wat zorgt voor mals…

(0 / 5)
Pizzadeeg Napolitaans snelle manier Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • ½ gerookte kipfilet (80 gram)
  • Vadouvansaus (merk Yildriz)
  • 2 scheppen tomatensaus
  • 1 zakje geraspte pizza/pasta kaas
  • ½ bol mozzarella
  • 15 g champignons
  • ½ Paprika (reepjes)
  • Rucola
  • Zout en peper naar smaak

Pizza – Pollo Vadouvan

Pizza met gerookte kip, paprika, champignons, mozzarella, rucola en besprenkeld met Vadouvansaus.

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 100 g kipreepjes
  • 15 g portobello (champignons)
  • 50 g cherry tomatenmix
  • 2 scheppen tomatensaus
  • 1 bol mozzarella
  • 1 zakje geraspte pizza/pasta kaas
  • Rucola

Pizza – Pollo piri piri

Pizza met kip piri piri, cherry tomatenmix, portobello, mozzarella, pizzasaus en afgetopt met heerlijke rucola vermengd met wat olijfolie en een…

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 15 g kastanjechampignons
  • 5 plakjes Salami Milano
  • 2 runderchipolata worstjes
  • 2 scheppen tomatensaus
  • 2 Jalapeño pepers
  • Halve bol mozzarella
  • Rucola
  • Mascarpone-parmezaancrème
  • Knoflook-pesto olie
  • Zout en peper naar smaak

Pizza – Milano picanto

Pizza met salami Milano, pikante saucijs, kastanjechampignons, mozzarella, mascarpone-parmezaancrème, jalapeño pepers besprenkeld met knoflook-pesto olijfolie.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 125 g paddestoelenmelange
  • 3 cherrytomaatjes
  • 2 scheppen tomatensaus
  • Halve bol mozzarella
  • Rucola
  • Mascarpone-parmezaancrème
  • Knoflook-pesto olie
  • Zout en peper naar smaak

Pizza – Funghi e mascarpone

Heerlijke vegetarische pizza met diverse paddestoelen (waaronder kastanjechampignons, shiitake en oesterzwammen ), cherrytomaatjes, mozzarella, mascarpone-parmezaancrème en besprenkeld met knoflook-pesto olijfolie.

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g kippendijfilet
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 150 ml kippenbouillon
  • 5 el zonnebloemolie
  • 2 el keukenazijn
  • 9 el ketjap manis
  • 4 el ketchup
  • 3 el bruine basterdsuiker
  • 2 el sambal oelek
  • 4 el pindakaas

Pittige satékip

Pittige satékip is een lekker Indonesisch bijgerecht, heerlijk bij de rijsttafel of op een broodje. Bestaat uit een lekkere zachte kip in…

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 50 gr. basilicum
  • 50 gr. parmezaanse kaas (Grano Pardano)
  • 25 gr. pijnboompitten
  • 2 tenen knoflook
  • Olijfolie

Pesto

Heerlijke pesto, lekker door het eten, als pastasaus of op bijvoorbeeld een stokbroodje.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 100 gr. Peppadew
  • 100 gr. Feta kaas
  • 25 gr. Roomkaas (Monchou)

Peppadew tapenade

Een van de lekkerste tapenades is de peppadew, licht zoet met een pittige twist.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 250 gr zelfrijzend bakmeel of 250 gr bloem met 7 gr bakpoeder
  • 125 gr bruine basterdsuiker
  • 100 gr boter - margarine
  • 10 gr koek/speculaas kruiden
  • 6 eetl. melk
  • 2 gr zout - snufje

Pepernoten

Heerlijke pepernoten zoals de banketbakker ze maakt. Leuk en gemakkelijk te maken.

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 kilo aardappelen

Patat – ovenfriet

Wie wil dat niet? Heerlijke zelfgemaakte patat met schil uit de oven die lekker krokant is.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g kippendijen
  • 4 el ketjap manis
  • 3 el ketjap asin
  • 4 knoflooktenen, fijngesneden
  • 1 el sambal brandal
  • 3 tl gemberpasta of 3 cm verse gember
  • 2 tl five spice poeder
  • 1 tl laos
  • 2 uien, in halve ringen gesneden
  • 1 blik gepelde tomaten
  • 1 tl trassi of klein stukje van een blokje
  • olijfolie

Surinaamse kip ketjap

Een lekker kruidig kipgerecht dat goed samen gaat met sperziebonen, broccoli of kousenband. Maak het gerecht compleet met Surinaamse bami, rijst…

(3.5 / 5)
Pastasaus Sardanese in de pan - traditioneel_01 Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g varkenspoulet
  • 500 ml gezeefde tomaten
  • 500 ml water
  • 1 blikje tomatenpuree (dubbel geconcentreerd)
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 grote ui
  • 2 tot 3 el Italiaanse tuinkruiden (basilicum, tijm en oregano)
  • 3 laurierblaadjes
  • 2 bouillonblokjes
  • 2 tl suiker
  • Kruidenmix voor varkensvlees
  • Peper en zout
  • Olijfolie
  • Sardijnse Pecorino Romano kaas (Geraspt)

Pastasaus Sardanese – traditioneel

Een heerlijke Italiaanse pastasaus van Sardinië gemaakt volgens traditioneel familierecept. Deze pastasaus in combinatie met de Sardijnse Pecorino Romano is een…

(4.5 / 5)
Pastasaus met spinazie Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g varkenspoulet
  • 500 ml gezeefde tomaten
  • 500 ml water
  • 1 blikje tomatenpuree (dubbel geconcentreerd)
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 grote ui
  • 2 tot 3 el Italiaanse tuinkruiden (basilicum, tijm en oregano)
  • 3 laurierblaadjes
  • 2 runderbouillonblokjes
  • 2 tl suiker
  • Kruidenmix voor varkensvlees
  • Peper en zout
  • Olijfolie
  • 250 g gehakte spinazie (vriezer)
  • Geraspte kaas Sardijnse Pecorino Romano

Pastasaus met spinazie

Heerlijke Italiaanse pastasaus met spinazie volgens het familierecept van mijn oom uit Sardinië. De combinatie met de Sardijnse Pecorino Romano kaas…

(5 / 5)
x

Wachtwoord kwijt