Rucolasaus

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 6
  • Bereiding: 5 m
  • Kooktijd: 10 m
  • Klaar in: 15 m
Loading...
(0 / 5)

Een zachte saus op basis van rucola en zure room, heerlijk voor over vis.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Weeg alle ingrediënten af en pak een kom om in te mengen.

  • Stap 2

    Hak de walnoten fijn en snijd de rucola fijn, doe dit vervolgens in de kom.

  • Stap 3

    Meng de rucola, walnoten, de mierikswortel en de zure room door elkaar. Voeg naar smaak nog wat zout en peper toe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

x

Wachtwoord kwijt